Pokračovanie filmu JokerWarner Bros. Pictures
StoryEditor

VIDEO Joker je späť. Muzikálové pokračovanie oscarového filmu vyzerá brutálne, trailer ukazuje aj Lady Gaga ako Harley Quinn

iDnes.cz10.04.2024., 14:00h

Joaquin Phoenix a Lady Gaga sa predstavujú v novej upútavke k filmu Joker: Folie a Deux, ktorý nadväzuje na úspešnú snímku Joker. V slovenských kinách ho uvidíš ešte tento rok.

Lajkuj Brainee.sk na

Príbeh je pokračovaním projektu Joker, ktorý mal premiéru v roku 2019 a popri Oscarovi pre herca v hlavnej úlohe Phoenixa vyhral aj sošku za najlepšiu hudbu, píše iDnes.

Druhý diel odkazujúci na komiksovú predlohu z dielne DC Comics vzniká opäť v réžii Todda Phillipsa, ktorý so Scottom Silverom písal aj scenár. Trailer vyzerá mrazivo a vizuálne odzbrojujúco. Film bude prekvapivo muzikál - takzvaného jukeboxového typu, takže zaznejú známe skladby, no v novom podaní.

image

FOTO Pokračovanie filmu Joker konečne ukáže aj Harley Quinn, zahrá si ju Lady Gaga. Prečítaj si, čo o filme vieme

V novom filme, ktorého názov v preklade z francúzštiny znamená „šialenstvo pre dvoch“, hrajú vedľa Phoenixa a Lady Gaga aj Brendan Gleeson, Catherine Keener alebo Steve Coogan; rozpočet je v porovnaní s prvým Jokerom takmer dvojnásobný. V slovenských kinách si pokračovanie Jokera budeš môcť pozrieť už 3. októbra.

Portál iDnes patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

ANKETA
Čo hovoríš na trailer pre Joker: Folie a Deux?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. apríl 2024 03:50