Netflix v apríli.X/Thecinemaland, Cinefindapp, Starz/
StoryEditor

Pokračovanie Rebel Moon či nový seriál o legendárnom sériovom vrahovi. Netflix prinesie v apríli poriadnu jarnú nálož

Michal Čiernik05.04.2024., 14:00h

Celé série kultových filmov a seriálov, ale aj novinky z každého žánru. S Netflixom ťa aprílové počasie trápiť určite nebude

Lajkuj Brainee.sk na

Netflix nás nešetrí ani v apríli a už od prvého zaradil do svojej knižnice celé série úspešných filmov a seriálov. Tešiť sa môžeš na na všetkých šesť sérii pôvodného Sexu v meste a prvé dva filmy animovanej rozprávky Hotel Transylvánia.

Keď máš rád filmové maratóny, určite si užiješ prvé tri filmy Matrix a keď by si mal náhodou málo akcie, môžeš si pozrieť aj oba filmy Spojenec s Denzelom Washingtonom.

image

Skvelá správa pre fanúšikov Narnie. Netflix pripravuje nové filmy, režírovať ich bude žena, ktorá dala svetu Barbie

Čo sa týka kompletných seriálov, tak Netflix ešte ani z ďaleka nekončí. 1. apríla sprístupní celý dramatický seriál Biele goliere. 15. do zoznamu špionážnych trilerov pribudne Na muške a pre fanúšikov anime zase celá séria Overlord. O dva dni neskôr zase pripláva pod pirátskou vlajkou kapitán Flint v seriály Black Sails.

image

17. apríla zase pripláva pod pirátskou vlajkou kapitán Flint v seriály Black Sails.

Starz/

Dokumenty

Z dokumentov vypichneme prvú sériu 100 Days to Indy, ktorá ťa 4. apríla zavedie do zákulisia pretekov Indianapolis 500. Pre fanúšikov skutočných prípadov odporúčame dokuemntárny film Waht Jennifer Did, o ktorom sa bližšie dozvieš v našom článku. Premiéru bude mať 10. apríla.

Pre fanúšikov hudby pridá 15. 4. do svojej zbierky aj dokument Hans Zimmer: Hollywood Rebel z roku 2022. a 21. apríla zase dokument z dielne BBC Duran Duran: There’s Something You Should Know. Ak si ten typ, ktorý pre zmenu rád vypne pri prírodopisných dokumentoch, 17. apríla si pre teba platforma pripravila minisériu Our Living World narozprávanú Cate Blanchett.

Romantika

Fanúšikom dokonalej lásky zahreje srdcia najskôr 23. apríla Anyone But You v ktorej si zahrajú Sydney Sweeney a Glen Powell. Režisér tejto romantickej komédie sa inšpiroval Shakespearovou hrou Much Ado About Nothing. Druhýkrát zahrá Netflix na romantickú strunu 29. apríla, kedy bude mať premiéru Kuvajtská romantická komédia o šialených medových týždňoch Honeymoonish.

Horor

Rád sa bojíš? Potom si zapni Netflix 5. apríla, kedy bude mať premiéru nový juhokórejský sci-fi hororový seriál, založený na manga sérii Parasyte od Hitoshi Iwaakiho, Parasyte: The Grey. Preferuješ skôr filmy? 10. apríla do svojej strašidelnej poličky pridá platforma thajský duchársky horor z roku 2023 Death Whisperer.

Rebel Moon: Part Two: The Scargiver

Najväčším ťahákom mesiaca však určite bude pokračovanie veľkolepého sci-fi odohrávajúcom sa na povstaleckom mesiaci Veldt. Druhá časť pokračuje v epickej ságe o Kore a preživších bojovníkoch, ktorí sa pripravujú obetovať všetko, v boji proti Materskému svetu.

V predvečer bitky musia bojovníci čeliť pravdám o svojej vlastnej minulosti, pričom každý z nich musí odhaliť, prečo bojuje. Ako celá sila Ríše dopadá na rastúcu rebéliu, vytvárajú sa nerozbitné putá, objavujú sa hrdinovia a vznikajú legendy. Film bude mať na streamovacej službe premiéru 19. apríla.

Thomas Ripley

Medzi ďalšie novinky, ktoré treba spomenúť, patrí určite seriál o legendárnom zločincovi, podvodníkovi a sériovom vrahovi Thomasovi Ripleymu. Tentokrát stvárni túto postavu vytvorenú spisovateľkou Patriciou Highsmithovou Andrew Scott.

Všetkých nerdov a fanúšikov superhrdinov, konkrétne tých v DC svete, nadchne nový seriál Dead Boy Detective. Séria sleduje Charlesa Rowlanda a Edwina Painea, ktorí sa rozhodli nevstúpiť do posmrtného života, zostať na Zemi a vyšetrovať nadprirodzené zločiny. A aby sme nevynechali žiadny žáner, nedá nám nespomenúť hranú/animovanú komédiu Woody Woodpecker Goes to Camp. V pokračovaní filmu Woody Woodpecker z roku 2017 priletí legendárny ďateľ Woody na Netflix 12. apríla.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 14:28