The Sims bude mať vlastný film.Tasr/ Ap, Xbox/
StoryEditor

The Sims bude mať vlastný film. Podieľať sa na ňom má Margot Robbie aj režisérka Lokiho

Michal Čiernik22.03.2024., 13:30h

Chystá sa ďalšia filmová adaptácia populárnej hry. Tentokrát sa na plátna kín dostane The Sims.

Lajkuj Brainee.sk na

Spoločnosť LuckyChap patriaca Margot Robbie bude produkovať nový film The Sims. A ak bude aspoň z časti ako Barbie, máme sa skutočne na čo tešiť.

Hoci je The Sims do značnej miery hrou, ktorú tvoria samotní hráči, má tiež niekoľko styčných bodov, ktoré každý rozpozná, a niekoľko základných línií, ktoré diváka ľahko prenesú do komediálneho a zábavného prostredia.

image

Hľadáš hry, v ktorých nie je násilie? V týchto kúskoch nenájdeš krv ani bitky

Akým smerom sa však film bude uberať môžeme zatiaľ iba hádať. Bude film obsahovať skupinu Simíkov, ktorí si v zrazu uvedomia, že všetky svoje životné rozhodnutia sa robia za nich? A v hororovom The Sims zrazu tvoje postavy nadobudnú skutočné vedomie?

Režisérka Lokiho 

Alebo to môže byť zábavná komédia, ktorá nám ukáže tajné zákutia Willow Creek, Forgotten Hollow, Glimmer Brook, Sulani či Chestnut Ridge. Môže z toho byť však aj realistická dráma s pochmúrnymi a realistickými osudmi Simíkov.

image

a produkcií filmu sa bude podieľať štúdio LuckyChap na čele s Margot Robbie, Josey McNamarom a Tomom Ackerleym.

Xbox/

Jedno je však isté. Na produkcií filmu sa bude podieľať štúdio LuckyChap na čele s Margot Robbie, Josey McNamarom a Tomom Ackerleym. Podľa The Hollywood Reporter, by film mala režírovať Kate Herro, ktorá stála za prvou sériou Lokiho, a o scenár by sa mala postarať Briony Redman.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 13:24