Mandalorian a Baby Yoda sa vrátia vo filmeDisney/lucasfilm/
StoryEditor

Fanúšikovia Star Wars jasajú. Mandalorian aj Baby Yoda sa vrátia vo filme, ktorý uzavrie ich vesmírne dobrodružstvo

Miroslav Kamody11.01.2024., 10:30h

Priprav sa na epické vesmírne dobrodružstvo, ktoré sa z našich obývačiek prenesie na strieborné plátno!

Lajkuj Brainee.sk na

Lucasfilm, spoločnosť pod hlavičkou štúdia Disney, oficiálne potvrdila, že dvojica Mandalorian a Baby Yoda Grogu definitívne opúšťajú naše obrazovky. Nemusíme však mať hlavu v smútku - zo streamovacej platformy Disney+ totiž prejdú na strieborné plátno, píše portál Nerdist.

Tretia séria seriálu Mandaloriana nechala Din Djarina a jeho malého zeleného adoptívneho syna v pokoji, na mieste, kde si vytvorili pokojný život. Koniec koncov, aj si ho zaslúžili - obľúbené duo pomohlo zachrániť Mandalore a poraziť Moffa Gideona a jeho armády klonov citlivých na silu.

image

Pedrovi Pascalovi leží celý Hollywood pri nohách. Cesta hereckého sexsymbolu na vrchol však nebola jednoduchá

Filmový návrat

Bolo však jasné, že dobré časy nebudú trvať večne, najmä v preďalekej galaxii, ktorá v sebe ukrýva toľko nebezpečenstiev. Produkcia filmu by mala začať ešte tento rok, pričom režisérom bude Jon Favreau, muž, ktorému sa podarilo celý hraný seriálový vesmír vybudovať.

Názov filmu by mal byť The Mandalorian & Grogu a produkovať ho bude Kathleen Kennedy, Dave Filoni aj spomínaný Favreau „Milujem rozprávanie príbehov odohrávajúcich sa v bohatom svete, ktorý vytvoril George Lucas,“ povedal Favreau v oficiálnom vyhlásení. „Vyhliadka na uvedenie Mandaloriana a jeho učňa Grogu na filmové plátno je mimoriadne vzrušujúca.“

Vráti sa aj Ahsoka

Zatiaľ čo Lucasfilm nezdieľal žiadne podrobnosti, Kennedy povedala, že film predstaví „nový príbeh“, ktorý sa „dokonale hodí na veľké plátno“. Prvý artwork k filmu ukazuje obľúbené duo utekajúceho z explodujúcej lode. O samotnom deji však nateraz nevieme absolútne nič, predpokladá sa však, že uvidíme viacero návratov seriálových postáv.

A mimochodom, Lucasfilm okrem toho oznámil aj to, že Dave Filoni aktuálne pracuje na druhej sérii seriálu Ahsoka. Aj keď doteraz neboli práce na pokračovaní oficiálne potvrdené, väčšine fanúšikov bolo jasné, že sa obľúbená postava ešte vráti. Dátum premiéry je však v nedohľadne.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 06:54