Herec so Sám doma má rakovinu.Youtube/mr. Marshmello/
StoryEditor

Herec zo Sám doma má rakovinu. Počas operácie mu odstránili veľkú časť čeľustnej kosti, jeho rodina prosí ľudí o peniaze

Michal Čiernik11.12.2023., 10:36h

Známemu hercovi, ktorý si zahral aj vo vianočnej klasike Sám doma, diagnostikovali rakovinu. Siedmeho decembra kvôli tomu musel podstúpiť až desať hodinovú operáciu.

Lajkuj Brainee.sk na

Ken Hudson Campbell, známy tiež ako Santa vo sviatočnej klasike Sám doma z roku 1990 má rakovinu.

61-ročnému hercovi, ktorý sa objavil aj v Armagedone či v mysterióznom trileri Above Ground, diagnostikovali rakovinu 27. októbra. „Potrebujeme pomoc sveta, aby sme zachránili Kena,“ uviedla jeho dcéra Michaela na stránke GoFundMe, ktorá bola vytvorená v jeho mene. „Nádor sa mu objavil v spodnej časti úst a začal zasahovať do jeho zubov,“ opisuje hrôzostrašnú chorobu jeho dcéra.  

Desať hodinová operácia

Kvôli závažnému nálezu musel Campbell podstúpiť 7. decembra operáciu. Počas desať hodinového chirurgického zákroku mu odstránili veľkú časť čeľustnej kosti. „Chirurgovia museli zrekonštruovať Kenovi novú čeľusť z kostného štepu z nohy a následne mu nasadili liečbu ožarovaním,“ opísala dcéra Michaela. Podľa lekárov bude musieť podstúpiť minimálne polročnú rekonvalescenciu.

image

Kevin zo Sám doma by dnes za nákup zaplatil oveľa viac! Rozdiel ťa zaručene šokuje, ide o desiatky eur navyše

Campbellova rodina uviedla, že je herec momentálne hospitalizovaný. No údajne bude musieť postúpiť aj fyzickú aj logopedickú terapiu.

Účet GoFundMe, ktorý už vyzbieral viac ako 100-tisíc dolárov (takmer 93-tisíc eur), bol vytvorený, aby pomohol pokryť jeho lekárske výdavky.

image

Kvôli závažnému nálezu musel Campbell podstúpiť 7. decembra operáciu.

X/decider/

„Ken Campbell je rodinný muž. Milujúci otec dvoch detí s obdivuhodnou túžbou po živote a vášňou pre herectvo, písanie a šport,“ píše sa na stránke zbierky. „Je možné, že táto choroba ovplyvní jeho schopnosť v budúcnosti pracovať v herectve. Žiadame vás preto o pomoc, aby Kenny mohol využiť čas, ktorý je pred ním, na návrat do normálneho života a tráviť viac času s rodinou a priateľmi. Každá modlitba, pozitívna myšlienka, dolár alebo gesto podpory znamená pre našu rodinu celý svet,“ uvádza sa v príspevku.

Na Campbellov boj proti rakovine od vtedy prispelo aj niekoľko hviezd, vrátane Stevena Carella, Jeffa Garlina, či Tima Meadowsa.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 23:09