Záber z filmu Posledný prípad pána MonkaYouTube/Peacock
StoryEditor

VIDEO Monk sa vracia vo filme so svojím posledným prípadom. Pozri si prvý trailer, v ktorom sa vracajú všetky známe postavy

Miroslav Kamody09.11.2023., 14:00h

Posledný prípad pána Monka sa predstavuje svojou prvou ukážkou. A tvorcovia hneď odkazujú, že vlastne vôbec nemusí byť posledný.

Lajkuj Brainee.sk na

Je to už viac ako 14 rokov, čo svet naposledy videl na obrazovkách detektíva Monka (na Slovensku ho vysielala so slovenským dabingom televízia Markíza). A keďže trend postupného vyťahovania starých známych seriálových a filmových hrdinov neutícha, slávny detektív je späť vo svojom prvom celovečernom filme.

Ako informuje portál Nerdist, no prvotnej nádielke obrázkov sme sa dočkali aj oficiálneho traileru, ktorý ukazuje, že aj keď sa toho v Monkovom živote veľa zmenilo, on zostáva rovnaký. Má za sebou pandémiu koronavírusu, ktorá z každého na svete v podstate urobila Monka, no teraz je pripravený vrátiť sa do práce.

image

Koniec špekuláciám. Štúdio Rockstar oficiálne potvrdilo, kedy sa dočkáme traileru na GTA IV. Od premiéry nás delia len dni

Návraty starých známych

A s ním aj naši obľúbený hrdinovia. Okrem Tonyho Shalhouba v hlavnej úlohe uvidíme aj ostatných hercov zo seriálu - Teda Levina, Jasona Gray-Stanforda, Traylor Howard, Meloru Hardin a Hectora Elizonda.

Podľa oficiálnej synopsy sa Monk vracia, aby vyriešil posledný a veľmi osobný prípad, ktorý sa týka jeho milovanej nevlastnej dcéry Molly. Tá pracuje ako novinárka a pripravuje svoju svadbu. Podľa tvorcov Monk v roku 2023 odráža meniaci sa svet.

„Sme veľmi radi, že sme vytvorili filmovú verziu Monka a sme nadšení, že každá z našich hviezd bola nadšená z návratu. Ale pri návrate sme chceli urobiť film, ktorý by bol hodný nášho odkazu. Posledný prípad pána Monka je príbeh, ktorý je silný, emotívny, zábavný, srdečný a má čo povedať o stave človeka. A bude to nostalgické aj prekvapivé,” odkazujú.

Už majú nápad na pokračovanie

Podľa zistení Entertainment Weekly sa film dotkne dopadu pandémie a predstaví Monka v temnom období, počas ktorého bude musieť čeliť novému nepriateľovi. Trailer však naznačuje, že nebude chýbať ani typický humor, pre ktorý sme si seriál tak obľúbili.

image

Veľký prehľad kinopremiér. Do konca roka sa môžeš tešiť na Taylor Swift, komiksovky aj očakávaný film s DiCapriom

Tvorca seriálu aj filmu Andy Breckman však svojimi vyjadreniami o Monkovi prekvapil: „Koniec nebol koniec a Posledný prípad, dúfame, že nie je posledným prípadom... Mám nápad na pokračovanie, ktoré by som rád urobil. Dúfam, že dostaneme šancu pokračovať v našej ceste.“

Nateraz je však isté, že film vyjde 8. decembra na streamovacej platforme Peacock. Tá síce na Slovensku nie je dostupná, no je možné, že sa snímka objaví na inej platforme vďaka licencii.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 20:33