Yasmin Charlotte miluje ružovú farbuInstagram/Yasmin Charlotte
StoryEditor

FOTO Skutočná Barbie? Žena je od detstva posadnutá ružovou, nechýba v jej šatníku, jedle či toalete

iDnes.czbib01.08.2023., 12:00h

Tridsaťpäťročná Yasmin Charlotte bola posadnutá ružovou farbou už ako malé dievčatko. Jej matka ju v tom plne podporovala a kupovala iba ružové veci. Plne svojej posadnutosti ale prepadla až v dospelosti. Ružové má už úplne všetko.

Lajkuj Brainee.sk na

Yasmin žije vo Švajčiarsku a priatelia ju nazývajú Kráľovná ružovej. Táto farba sa totiž vyskytuje na jej oblečení, topánkach, v celom jej byte a ružové si pokiaľ možno kupuje aj jedlo, píše portál iDnes.

image

Natáčanie filmu Barbie s Margot Robbie spôsobilo svetový nedostatok ružovej farby. Od dodávateľa ju vykúpili takmer všetku

„Všetky peniaze navyše utrácam za ružové veci. Milujem všetko, čo má túto farbu. V obchode sa ťažko držím, aby som nenakúpila všetko, čo je v ružovej farbe,“ uviedla žena pre The Sun.

Všetko je ružové

Keď niečo nie je ružové, nemá problém to pretrieť. V predajni farieb už ju veľmi dobre poznajú a s radosťou jej namiešajú presný odtieň, ktorý si práve zamilovala. Doma má ružové múry aj podlahy a na ružovo pretrela aj kachličky v kúpeľni a na záchode.

Ružovú má vraj aj záchodovú dosku. „Posledných trinásť rokov naozaj nenosím nič iné ako oblečenie v ružovej farbe. Nikdy som to neporušila,“ dodala.

Portál iDnes patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 02:57