Plagát k filmu The Ballad of Songbirds and SnakesLionsgate
StoryEditor

VIDEO Sleduj nadupaný trailer k prequelu Hunger Games. Balada o hadoch a vtáčatkách vyzerá naozaj skvele

Miroslav Kamody21.09.2023., 12:00h

Si pripravený vrátiť sa späť do Panemu? Nech je odpoveď akákoľvek, faktom je, že nový prequel k celosvetovému fenoménu Hunger Games bude onedlho v kinách.

Lajkuj Brainee.sk na

Vo filme si zahrali mená ako Rachel Zegler (Anthea v Shazam), Peter Dinklage (Tyrion z Hier o tróny), Hunter Schafer (Jules z Euphorie), Josh Andres Rivera (Chino vo West Side Story) a Viola Davis (Amanda Wheeler v Suicide Squad).

The Ballad of Songbirds and Snakes je prequelom k úspešnej knižnej sérii Hier o život od Suzanne Collins. Producent filmu Adam Fogelson z Lionsgate povedal, že tento prequel je podobný filmom ako Wicked a Star Wars: Skrytá hrozba.

„Fanúšikovia chcú vedieť a vidieť pôvod tohto príbehu,” povedal Fogelson podľa The Hollywood Reporter. Režisér Francis Lawrence, ktorý točil aj predchádzajúce filmy zo sveta Hunger Games, sa opäť postaral o réžiu.

Vrátime sa desiatky rokov dozadu

Samotná spisovateľka Collins vydala knihu The Ballad of Songbirds and Snakes už v roku 2020.  Príbeh sleduje mladého Coriolanusa Snowa, neskôr tyranského prezidenta s obľubou v ružiach, ktorého poznáme z Hunger Games, proti ktorému stojí Katniss Everdeen v pôvodnej trilógii.

image

Vymazaná scéna z Harryho Pottera šokovala fanúšikov. Ukazuje, ako sa v poslednom filme Slizolinčania dostali z väzenia

Snow mentoruje vzdorovitú Lucy Grey Baird, z Dištriktu 12 pre 10. ročník Hier o život. Príbeh sa odohráva 64 rokov pred prvými románmi a skúma historické a politické cesty Panemu. A ak si fanúšik, máme jednu dobrú správu na záver. Nebudeš ani musieť čakať príliš dlho. Hry o život: Balada o hadoch a vtáčatkách príde do kín už 16. novembra.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. máj 2024 04:06