Záber z filmu WonkaYouTube/Warner Bros.
StoryEditor

VIDEO Timothée Chalamet je Willy Wonka. Trailer na najsladší film roka sleduje jeho cestu na vrchol čokoládového sveta

Miroslav Kamody12.07.2023., 11:30h

Pozri si trailer na najfarebnejší a najsladší film tohto roka.

Lajkuj Brainee.sk na

Bez ohľadu na to, koľko máš rokov, je veľmi pravdepodobné, že si v detstve videl film Charlie a továreň na čokoládu (či už verziu z roku 1971 alebo z roku 2005 od Tima Burtona s Johnnym Deppom). Detský príbeh sa zameriava na Charlieho, z ktorého sa nakoniec stane nový majiteľ gigantickej továrne na čokoládu, ktorú vlastní Willy Wonka.

Cesta k úspechu

A práve na jeho mladosť sa zameria nový film s jednoduchým názvom Wonka. Snímka od režiséra Paula Kinga (Paddington a Paddington 2) ukáže príbeh, ako sa Willy stal bohatým a úspešným čokolateriérom.

Hlavnú postavu stvárnil Timothée Chalametom, pričom dlhé mesiace sme videli len pár fotografií. Teraz si konečne môžeme naplno vychutnať pestrofarebný trailer, v ktorom nechýba akcia, tajomno aj hudobno-tanečné kreácie.

Čokoládový kartel

Sledujeme jeho pátranie po dokonalých ingredienciách na výrobu čokolády - pracuje v laboratóriu a kombinuje veci v nádeji, že vytvorí niečo chutné. Willy Wonka sa však rýchlo dozvie, že „čokoládový kartel“ rozdrví sny všetkých nádejných výrobcov.

image

Najočakávanejší film roka? Leonardo DiCaprio a Robert De Niro excelujú v traileri na nový film Killer of the Flower Moon

A to bude zrejme aj hlavnou zápletkou filmu. Wonka však bude mať niečo, čo ostatní nie - Oompa Loompov, ktorých (všetkých) stvárnil Hugh Grant. Okrem Chalameta si vo filme zahrali Calah Lane, Keegan-Michael Key, Matt Lucas, či Paterson Joseph. Wonka sa dostane do kín práve tesne pred Vianocami. A čo môže byť sladší darček ako tento?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. máj 2024 22:06