Záber zo seriálu Sex EducationNetflix
StoryEditor

VIDEO Finálna séria Sex Education sa ukazuje v prvom traileri. Spája v sebe všetko, čo na seriáli milujeme

Miroslav Kamody07.07.2023., 12:00h

Príbehy sa uzatvárajú a každá z našich obľúbených postáv bude čeliť pred zásadnými rozhodnutiami, ktoré ovplyvnia ich ďalší život.

Lajkuj Brainee.sk na

Seriál Sex Education patrí k najpopulárnejším projektom, aké nám kedy streamovacia platforma Netflix priniesla. Po skvelých troch sériách však prišlo oznámenie, že štvrtá definitívne uzavrie príbehy študentov Moordale.

Príbehy sa uzatvárajú

Keď sme sa s našimi obľúbenými hrdinami videli naposledy, všetci boli na prahu veľkých zmien: Jean (Gillian Anderson) sa narodilo dieťa, Maeve (Emma Mackey) sa presťahovala do Ameriky a Eric (Ncuti Gatwa) sa rozišiel s Adamom (Connor Swindells).

Prvé zábery z finálnej série ukazujú, ako na tom všetci momentálne sú. Po troch sériách je z Otisa (Asa Butterfield) samozvaný a nesmierne hrdý sexuálny terapeut, ktorý kráča v odborných stopách svojej matky a verejne ponúka perly múdrosti na chodbách školy. Ale to, že je jednoducho Jeanin syn, nemôže byť jeho jediným zdrojom autority navždy.

Premiéra už v septembri

Trailer nám ponúka aj pohľady na Maevin život uprostred jej štipendia v Amerike (s krátkym záberom na jej poradcu z brečtanovej ligy, ktorého hrá mimoriadne vítaný herecký prírastok Dan Levy) či intímny rozhovor medzi Otisom a jeho bývalou priateľkou Ruby (Mimi Keene).

image

Televízna šou búra všetky hranice. Pred tínedžermi sa vyzliekli muži, aby demonštrovali „skutočné“ veľkosti svojich údov

Nechýbajú scény s Jean ako čerstvou mamou, a áno, záber na Otisa, ktorý sa v kúpeľni vyzlieka. A samozrejme kopec sexu a intímnych scén. Jednoducho tu vidíme všetko, čo na tomto seriáli máme radi. Premiéra je naplánovaná na 21. septembra tohto roku.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. máj 2024 13:29