Nový trailer k Dune.Twitter/gamespot/
StoryEditor

VIDEO Chalamet bojuje po boku Zendayi v novom epickom traileri k pokračovaniu Duny. Objavia sa aj nové postavy

Michal Čiernik03.07.2023., 11:00h

V nových záberoch z dlhoočakávaného pokračovania klasického sci-fi môžeš vidieť nové postavy, ale aj krvavé akčné zábery z vojny medzi Fremenmi a rodom Harkonnenov.

Lajkuj Brainee.sk na

Warner Bros predstavil nový trojminútový trailer plný akcie, krvi a modrookých Fremenov. Tiež lepšie priblížil nové postavy, ktoré hrajú Austin Butler, Christopher Walken a Florence Pugh, no nesklamú ani vystúpenia vracajúcich sa hviezd ako Timothée Chalameta a Zendayi.

image

VIDEO Duna sa vracia v epickom traileri. Timothée Chalamet jazdiaci na obrovskom piesočnom červovi ti vyrazí dych

Aj keď sme v prvom filme nevideli veľa z Chani, ktorú stvárňuje Zendaya, nový trailer naznačuje, že v dvojke bude jednou z hlavných postáv. To potvrdzuje aj epický záber, ako pomocou high-tech raketometu zostrelila harkonnenskú loď. Nové video taktiež ukázalo súboj v aréne v podaní Feyd-Rautha Harkonnena, synovca baróna Harkonnena, ktorého hrá Austin Butler.

V pokračovaní sci-fi ságy, ktorá je adaptáciou kultovej knižnej predlohy, sa mladík Paul Atreides spojí s tajomnou Chani a národom Fremenov, aby sa pomstil sprisahancom, ktorí zničili jeho rodinu. Zároveň sa však bude snažiť zabrániť hroznej budúcnosti, ktorú dokáže predvídať len on sám. Jeho protivníci zistia, že je stále nažive a vydajú sa to zmeniť, pretože práve on stojí v ceste ich túžbe po moci. Paulovi je však predurčené stať sa vodcom, ktorý sa nevzdáva bez boja.

image

Nové video taktiež ukázalo súboj v aréne v podaní Feyd-Rautha Harkonnena, synovca baróna Harkonnena, ktorého hrá Austin Butler.

Twitter/discussingfilm/

Mnohými očakávané pokračovanie filmového hitu Duna dorazí do kín 2. novembra. Režisér Dennis Villeneuve sa znova vydá na planétu Arrakis, aby dopovedal príbeh ťažko skúšaného Paula (Timothée Chalamet), predurčeného stať sa vodcom. Spoločne s ním sa na plátna vráti množstvo známych tvárí z prvej časti, ku ktorým sa pridá viacero nových hereckých hviezd, najmä na strane nepriateľov hlavného hrdinu. To všetko v uchvacujúcom vizuálnom podaní kameramana Greiga Frasera a s hudbou legendárneho skladateľa Hansa Zimmera.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
27. apríl 2024 09:16