HBO Max v marci.Twitter/thepoptingz/
StoryEditor

Máš sa na čo tešiť. Marec na HBO Max prinesie finále The Last of Us či štvrtú sériu oceňovanej série Succesion

Michal Čiernik02.03.2023., 13:00h

HBO Max v marci síce uzavrie jednu kapitolu rekordného postapokalyptického seriálu Last of Us, ale započne celú radu nových zaujímavých projektov. Nudiť sa určite nebudeš.

Lajkuj Brainee.sk na

Mariachis – seriál (2.marec)

V zápletke „Rosendo Cuevas“ (Pedro Fernández) trpí náhlym a agresívnym prepuknutím Alzheimerovej choroby, ktorá mu môže vziať viac ako 30 rokov života, vrátane tých, v ktorých začínal so svojou veľkou vášňou, hudbou. V seriáli produkovanom Toñom Maurim a jeho synom Antoniom Maurim zistíš, aká mocná je hudba pri oživovaní spomienok.

Rain Dogs – seriál (6.marec)

Temná komédia od mladej scenáristky Cash Carraway, ktorá týmto dielom vplávala do veľkých seriálových vôd. Rain Dogs zaznamenáva život oddanej matky, ktorá chce viac pre svoju predčasne vyspelú dcéru Iris (Fleur Tashjian). Výnimočný príbeh o láske matky k dcére, skúma dysfunkčnú rodinu na okraji spoločnosti uprostred krutej reality tvrdého života.

Perry Mason - druhá séria (6. marec)

Táto dramatická séria založená na práci Erleho Stanleyho Gardnera sleduje pôvod slávneho právnika v oblasti kriminálnej obhajoby Perryho Masona, v podaní Matthewa Rhysa. Druhá sezóna pokračuje s Perrym v agónii losangeleského právneho systému počas vrcholu Veľkej hospodárskej krízy. Perry je vtiahnutý do centra rozsiahleho sprisahania a prvýkrát zažije, čo to skutočne znamená byť vinný.

Mortal Kombat – film 2021 (8. marec)

Bojovník MMA Cole Young, zvyknutý biť sa za peniaze, nevie o svojom dedičstve – ani o tom, prečo cisár mimozemského sveta Shang Tsung poslal svojho najlepšieho bojovníka Sub-Zera, kryomanta z iného sveta, aby Colea ulovil. Cole sa obáva o bezpečnosť svojej rodiny a vydá sa hľadať Sonyu Bladeovú na pokyn Jaxa, majora špeciálnych jednotiek, ktorý nesie rovnaké zvláštne označenie draka, s ktorým sa Cole narodil.

image

Toto sú nominácie na tohtoročné Oscary. Zlatú sošku môže získať aj film s minimálnym rozpočtom či animák o penisoch

Fantasy film o bojových umeniach založený na rovnomennej franšíze videohier a reboote filmovej série Mortal Kombat z 90. rokov režíruje Simon McQuoid vo svojom celovečernom režijnom debute podľa scenára od Grega Russoa a Davea Callahama.

The Last of Us - finále série (12. marec)

Jeden z najlepších a najviac sledovaných seriálov a nie len za tento rok sa blíži do finále prvej série. Príbeh natočený podľa rovnomennej hernej franšíze z postapokalyptického sveta, ktorým sa prediera už ikonická dvojica Joela a Ellie uzavrie dej prvej hry The Last of Us.

image

Druhá séria The Last of Us prinesie zvrat, na ktorý diváci nie sú pripravení. Kto si zahrá najviac nenávidenú postavu?

Tvorcovia seriálu však ešte v januári potvrdili druhú sériu, ktorá bude pokrývať pokračovanie hry. Podľa predbežných informácii potvrdili svoju účasť obaja hlavní herci, Pedro Pascal aj Bella Ramsey.

Succession – 4 séria (26. marec)

Moc, politika, peniaze. To všetko sa znovu skĺbi už v štvrtej sérii tohto oceňovaného, provokatívneho a vtipného seriálu o vysoko dysfunkčnej rodinnej dynastii. Úspešná dráma, ktorá by sa dala rovnako nazvať satirickou čiernou komédiou, sleduje miliardára Roya a jeho štyroch potomkov, ktorý medzi sebou súperia o popredné miesto v spoločnosti.

V 10-dielnej štvrtej sezóne sa predaj mediálneho konglomerátu Waystar Royco technologickému vizionárovi Lukasovi Matssonovi stále viac približuje. Prvé tri série získali 48 nominácií na cenu Emmy az toho 13 víťazstiev.

image

Lesbický bozk v Last of Us vyvolal na internete vášne. Na homofóbov reagovala aj hlavná hrdinka

Od prvého marca príde na HBO Max okrem spomínaných noviniek už klasicky celá plejáda klasických filmov. Môžeš sa tešiť na Creed a Creed dvojku, horor Loď duchov z roku 2002 či celá séria The Expendables.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 04:03