FilmTwitter/ѕнιννу к
StoryEditor

Legendárna sága sa uzavrie: Jurský svet 3 láka v traileri na akčné dobrodružstvo

kov11.02.2022., 11:00h
Filmový hit predstavil nový trailer.
Lajkuj Brainee.sk na

A je to tu. Hollywoodske štúdio Universal Pictures vypustilo von vôbec prvý trailer na akčný blockbuster Jurassic World 3: Dominion.

Film mal uzrieť svetlo sveta už počas minulého roku, no pandémia covidu-19 prerušila plány tvorcov. Mnohých fanúšikov to nepotešilo, avšak všetko im bude vynahradené už čoskoro. Veľkolepý film, ktorý nadväzuje na pôvodný Spielbergov trhák 90. rokov a jeho ďalšie pokračovania, má premiéru stanovenú na 10. júl 2022.

Uzavretie ságy

Trailer divákov láka na poriadne dobrodružstvo s kvapkou nostalgie, okrem nových postáv v ňom totiž môžeš vidieť aj hrdinov z pôvodného filmu.

Snímok sa natáčal v rôznych lokáciách Havaja, Malty, Egypta a USA. Vidieť by sme v ňom mali ukončenie populárnej dinosaurej ságy, ktorá bola pre mnohých z nás definíciou detstva. Predchádzajúce filmy od režisérov Colina Trevorrowa a J.A. Bayona – Jurský svet a Jurský svet: Zánik ríše, ságu znovu priviedli k životu. 

Najmä druhý menovaný bol prijatý rozporuplne, komerčný úspech však hovoril jasnou rečou. Preto je otázne, či tvorcovia v novom diele sériu naozaj ukončia, alebo sa ešte dočkáme nejakých pokračovaní. Ktovie, možno si hrdinovia dajú iba prestávku, a v budúcnosti ich ešte uvidíme.

Trailer

Film sa odohráva pár rokov po tom, ako bol zničený ostrov Nublar. Dinosaury teraz žijú medzi ľuďmi a množia sa, preto často dochádza aj k stretom s ľuďmi. Človek už nie je taký neohrozený vládca planéty, naopak sám sa stáva „lovenou zverou". Príbeh sa odohráva súčasne na viacerých miestach a môžeš sa tešiť aj na nových dinosaurov.

Vracia sa aj hlavné trio postáv z pôvodného filmu. Tešiť sa môžeš na Jeffa Goldbluma ako Dr Iana Malcolma, ale aj na Lauru Dern či Sama Neilla.

Samozrejme bude tam aj hlavný hrdina nových dinosaurích filmov Chris Pratt a Bryce Dallas Howard. 

Si zvedavý na ukončenie slávnej ságy?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 23:01