Texaský masaker motorovou pílouTwitter/Tomogan
StoryEditor

Tínedžerská láska či nový Texaský masaker motorovou pílou. Na toto sa môžeš tešiť vo februári na Netflixe

kov02.02.2022., 13:00h
Streamovací gigant opäť prináša množstvo zaujímavých titulov.
Lajkuj Brainee.sk na

Február býva označovaný ako mesiac lásky, zábavy, ale aj mesiac abstinencie od alkoholu. Netflix na to samozrejme myslí, a prináša ti nové filmy, ale aj klasiky, ktoré ti spríjemnia rande na Valentína či zabavia ťa počas dlhých zimných večerov. Ak sa radšej pri filmoch bojíš či vyhľadávaš napätie, nezúfaj. Aj ty sa dočkáš.

Budú totiž aj nové horory. Vybrali sme pre teba, to najlepšie, čo od streamovacieho giganta môžeš čakať vo februári.

Tall Girl 2

Vysoké dievča je späť. Napriek mnohým kontroverziám v súvislosti s prvou kapitolou ságy Tall Girl sa chudobná Jodi (Ava Michelle) opäť vracia na obrazovky.

Tentokrát práve získala vedúcu úlohu v školskom muzikáli. Mala by to byť zábava, nie? No, nie úplne. Ako vysoká dievčina bude musieť prekonať úzkosť, aby mohla vystupovať na javisku. Aby toho nebolo málo, jej vzťah s novým priateľom Jackom (Griffin Gluck), tiež nebude ako z rozprávky. Ak obľubuješ tínedžerskú romantiku, máš sa na čo tešiť. Premiéru bude mať 11. februára.

Moja najlepšia kamarátka Anna Franková

Tento precízny historický film, založený na skutočnom priateľstve medzi Anne Frankovou a Hannah Goslarovou, rozpráva príbeh dvoch mladých dievčat, ktoré spolu žijú v nacistami okupovanom Nemecku.

​Po tom ako ich okolnosti rozdelia, sa obávajú, že sa už nikdy nenájdu – až kým sa nestretú v koncentračnom tábore. Klasicky by sme príbeh videli z pohľadu Anny, ktorá napísala Denník Anny Frankovej, avšak v tomto novom spracovaní uvidíme príbeh optikou jej najlepšej priateľky.

Film na platforme vyšiel prvého februára.

Texaský masaker motorovou pílou

Pre všetkých fanúšikov slasherov veľká vec! Pôvodný film z roku 1974, je pre milovníkov hororov kultovou záležitosťou. Netflix stavil na nový reštart tohto diela, a tvorcovia sľubujú, že bude pokračovať presne tam, kde originál skončil. Píše web Decider. Ako ikonický záporák Leatherface sa predstaví Mark Burnham.

Po takmer 50 rokoch ukrývania je Leatherface späť v akcii a terorizuje novú skupinu idealistických mladíkov, ktorí náhodou narušia jeho „odpočinok“. Po boku Burnhama si zahrajú Elsie Fisher, Nell Hudson, Sarah Yarkin či Jacob Latimore. Či sa tvorcom podarí priblížiť sa ku kvalitám pôvodného filmu, je však (ako takmer vždy) v prípade pokračovaní otázne. Horor si môžeš pozrieť od 18. februára.

​Okrem noviniek, sa vo februári môžeš tešiť aj na zopár klasík, ktoré pribudli do portfólia Netflixu. Ak by si nevedel, čo si na Valentína pozrieť so svojou láskou a v skutočnosti máš radšej Halloween, ako sviatok zaľúbených, odporúčame ti nestarnúcu mysterióznu komédiu The Addams Family .

Rodina Addamsovcov

Ak čítaš tieto riadky, a si fanúšik tejto podivnej rodinky, pravdepodobne ti v hlave práve zahrala ikonická zvučka tohto filmu. Klasika z roku 1991 dorazila na Netflix prvého februára 2022.

V tomto filme ide o to, že sa náhle objaví muž, ktorý tvrdí, že je bratom Gomeza. Morticia, ktorá pochybuje o jeho identite, sa vydáva na pátranie po tom, kým v skutočnosti je, a tak sa spustí kolotoč bizarných udalostí. Samozrejme nebudú chýbať nadupané hlášky a množstvo vtipných situácií.

Vo filme nabitom hviezdami sa predstavili Anjelica Huston, Christina Ricci, Raul Julia či Christopher Lloyd.

Z ďalších kvalitných titulov môžeme určite spomenúť Temného rytiera či novú poľskú drámu Do vetra.

Tešíš sa na filmy?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 09:11