Tara ReidTwitter/Susan Smit/Instagram/Tara Reid
StoryEditor

Čo sa to s ňou stalo? Z idolu vzorom anorektičiek. Mám len rýchly metabolizmus, hovorí hviezda Prcičiek

subiDnes12.01.2022., 15:00h
Tara Reidová (46) patrila po odvysielaní série Prci ,prci, prcičky k idolom mnohých mužov po celom svete. Americká herečka prekonala niekoľko plastických operácií, ktoré sa na jej vzhľade negatívne podpísali. V posledných rokoch je ale kosť a koža.
Lajkuj Brainee.sk na

Tvrdí však, že anorexiu nemá a za všetko môže rýchly metabolizmus. „Prestaňte nenávidieť a začnite milovať. Nikto nestojí o bodyshaming. Nie je to v poriadku, nie je to cool a len tým ostatným ubližujete. Prosím, nebuďte takí, ničomu tým aj tak nepomôžete, nemá to žiadny efekt,“ napísala Tara Reidová v odpovediach na niektoré komentáre používateľov Instagramu.

Tí sa zdesili herečkinho kostnatého vzhľadu po tom, čo zdieľala na sociálnych sieťach čiernobiele fotografie v plavkách.

Fotka na Instagrame vyvolala obavy

„Tým, ktorí písali tie komentáre plné nenávisti pri mojich umeleckých fotografiách, môžem len povedať, že všetko je o uhle, pri ktorom sa fotí. Naozaj nie som príliš chudá. Alebo dokonca vychudnutá. Ale mám rýchly metabolizmus. Každý, kto to tak má chápe, že je takmer nemožné pribrať. Všetko čo robím je, že stále jem,“ tvrdí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tara Reid (@tarareid)

„Všetkým, ktorí mi napísali naopak niečo pekné a milé a stoja pri mne, vďaka, milujem vás! Neprestávajte šíriť lásku. Je to to jediné, čo zachráni tento svet,“ dodala herečka.

​To, že má anorexiu, vyvracia herečka v mnohých rozhovoroch už niekoľko rokov. „Už roky mi všetci hovoria, že som kosť a koža a že len pohľad na mňa je im nepríjemný. Ale vážim stále rovnako. Toto je moja prirodzená hmotnosť," povedala napríklad v roku 2018 pre denník Daily Mail s tým, že ľudia na ňu často pokrikujú, aby niečo zjedla, než skolabuje.

Herečka si kedysi nechala zväčšiť a následne zmenšiť prsia, ktoré sa po operáciách neprirodzene zdeformovali. V túžbe po „pekáči buchiet“ na bruchu prekonala tiež nepodarenú plastiku brucha.

Problémy s príjmom potravy Reidová nikdy nepriznala.V roku 2004 skončila na niekoľko mesiacov v protialkoholickej liečebni.

Portál iDnes.cz patrí pod vydavateľstvo Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 12:45