Miroslav Štrbák - Fighter MMA/FB
StoryEditor

Známy slovenský bojovník dostal infarkt. V nemocnici leží vo vážnom stave

bed05.01.2022., 17:50h
Dráma sa odohrala na tréningu. Len 32-ročný športovec skolaboval.
Lajkuj Brainee.sk na

Na utorkovom tréningu v bratislavskej Octagon Fighting Academy skolaboval len 32-ročný MMA zápasník Miroslav Štrbák. Podľa dostupných mediálnych zdrojov dostal infarkt, potvrdil redakcii Šport.sk jeho tréner Ilja Škondrič.

„Mirko je momentálne v stabilizovanom stave v nemocnici. Všetci dúfame, že sa z toho dostane bez následkov,“ povedala pre Šport.sk manažérka bojovníka Nina Sedláková. Viac kvôli súkromiu nekonkretizovali.

Bojovníkovi mali prítomní spoluhráči podať prvú pomoc, neskôr ho prevzala rýchla záchranná služba. Podľa informácií portálu je vo vážnom stave, aj vzhľadom na to, že v minulosti už jeden menší infarkt mladý športovec prekonal. Portál tvrdí, že Štrbák je v umelom spánku a bojuje o svoj život. 

Štrbák debutoval medzi profesionálmi ešte v roku 2011, vo svojej kariére porazil napríklad Tomáša Deáka či Davida Kozmu. Vo februári 2020 prehral na body v jednom z najlepších súbojov v histórii Oktagonu, keď napokon titul získal Poliak Mateusz Legierski.

Hororové momenty nahrádzajú dobré správy 

Vyzerá to tak, že konečne prichádzajú dobré správy. Štrbák sa podľa informácií portálu Sportnet mal v nemocnici prebrať z umelého spánku.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 11:43