Čaká nás v siedmej sérii Black Mirror návrat na USS Callister?X/Black Mirror/Jonathan Prime/Netflix
StoryEditor

Toto vieme o novej sérii Black Mirror. Tvorcovia prezradili podrobnosti, čaká nás návrat obľúbených postáv?

Viktória Revajová16.03.2024., 12:30h

Termín premiéry siedmej série populárneho seriálu Black Mirror je známy. Tvorcovia však v krátkom klipe prezradili omnoho viac podrobností.

Lajkuj Brainee.sk na

Už sa nevieš dočkať siedmej série populárneho seriálu z dielne Charlieho Brookera? Máme pre teba dobrú správu. Tvorcovia sa podelili s viacerými zaujímavými informáciami zo zákulisia. Na vzniku novej série temnej satirickej antológie sa už pracuje. Tešiť sa môžeš na šesť nových epizód, ktoré vyjdu budúci rok, píše Netflix

Hoci tvorcovia zatiaľ nezverejnili oficiálny trailer, podelili sa aspoň s krátkou upútavkou, z ktorej sa však dá vyčítať, čo nás v novej sérii pravdepodobne čaká.

Návrat na USS Callister

Pamätáš si úvodnú epizódu štvrtej série s názvom USS Callister? Samotársky, no nadaný programátor Robert Daly je frustrovaný z toho, že ho kolegovia neberú vážne dostane skvelý nápad na pomstu. Postupne vytvorí klony kolegov, ktorí ho nejakým spôsobom naštvali a uväzní ich do počítačovej hry, ktorá sa nápadne podobá na vesmírny svet Star Treku. Svoju frustráciu si vybíja na virtuálnych kópiách svojich kolegov až kým sa nevzbúria a s Dalom neskoncujú.

image

USS Callister

Netflix

Podľa krátkeho klipu, ktorý tvorcovia zverejnili to vyzerá tak, že sa siedma séria vráti k dobrodružstvu posádky USS Callister, ktorá získala aj cenu Emmy. Teda aspoň to tvrdia fanúšikovia, po tom, čo v krátkej ukážke zahliadli neslávne známu vesmírnu loď, píše LadBible.

image

BAZINGA! Skvelá správa pre fanúšikov Teórie veľkého tresku. Sheldon a Amy sa oficiálne vracajú, uvidíš ich už čoskoro

Šušká sa aj o hereckom obsadení

Na obrazovky Netflixu by sa tak mohli vrátiť aj herci z tejto epizódy, ako Cristin Milioti, známa zo seriálu How I Met Your Mother, či Jimmi Simpson alebo Michaela Coel. V tomto prípade však ide o nepotvrdené špekulácie fanúšikov, a tak herecké obsadenie novej série ostáva tajomstvom.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 11:04