Amy a Sheldon sa vracajúCBS, Warner Bros TV
StoryEditor

BAZINGA! Skvelá správa pre fanúšikov Teórie veľkého tresku. Sheldon a Amy sa oficiálne vracajú, uvidíš ich už čoskoro

Miroslav Kamody08.03.2024., 14:30h

Legendárne zamilované vedecké duo sa už o pár týždňov vráti na naše obrazovky.

Lajkuj Brainee.sk na

Od premiéry poslednej epizódy seriálu The Big Bang Theory (Teória veľkého tresku) ubehlo už dlhých päť rokov. Pre mnohých však stále ide o jeden z najobľúbenejších sitkomov, ktorý dokážu pozerať stále dookola. Portál ComingSoon priniesol vzrušúju informáciu - Sheldon a Amy sa už čoskoro opäť vrátia na obrazovky.

image

Herečke z Big Bang Theory diagnostikovali rakovinu pľúc. Nikdy v živote som nefajčila cigaretu, tvrdí

Jim Parsons a Mayim Bialik si skutočne zopakujú slávne postavy, pričom by sa mali objaviť vo finále seriálu Young Sheldon, ktorý je prequelom k pôvodnej Teórii veľkého tresku. Sheldona Coopera a Amy Farrah Fowlerovú tak na obrazovkách opäť uvidíme už 16. mája. 

Stretnutie po rokoch

Správy oznámila samotná televízna divízia Warner Bros, no podrobnosti o finále a o tom, ako budú tieto postavy začlenené, zostávajú nateraz skryté. Obaja herci sa od finále sitkomu na jednom pľaci nestretli. Parsons je však od začiatku súčasťou prequelu - je nielen rozprávač, ale aj jeden z výkonných producentov seriálu.

Keby sme si mali tipnúť, v závere podľa nás uvidíme, ako sa mladý Sheldon zasníva, ako bude vyzerať jeho budúcnosť. Následne uvidíme prestrih do súčasnosti, kde majú s Amy nielen Nobelove ceny, ale už aj dieťa. Ale kto vie, do 16. mája môžeme len hádať.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. apríl 2024 03:55