Netflix si v marci pripravil pre svojich fanúšikov poriadnu nálož.Netflix/
StoryEditor

Nové fantasy s Millie Bobby Brown či rozuzlenie švédskej romantickej drámy Young Royals. Marec na Netflixe bude veľký

Michal Čiernik03.03.2024., 13:39h

Netflix si v marci pripravil pre svojich fanúšikov poriadnu nálož.

Lajkuj Brainee.sk na

Netflix v marci ponúkne plný balík nových filmov hneď od začiatku mesiaca. Okrem dvojdielnej romantickej komédie Think Like a Man s Kevinom Hartom a Reginou Hall, sprístupní aj nový sci-fi film o českom kozmonautovi Spaceman, ktorého stvárni Adam Sandler. Marvelákov zase poteší pridanie filmovej série Amazing Spider-Man s Andrewom Garfieldom.

Damsel – film (8.marec)

Obľúbená herečka zo Stranger Things si obliekla princeznovské šaty a s mečom v ruke sa postaví hrôzostrašnému drakovi v novom fantastickom filme od Netlfixu. Millie Bobby Brown, ako poslušná princezná Elodie súhlasí, že sa vydá za pekného princa, len aby zistila, že ju kráľovská rodina použila ako obeť, aby splatila dávny dlh.

Okrem Millie Bobby Brown sa vo filme objaví aj Angela Bassett ako Elodinina nevlastná matka či Robin Wright ako kráľovná Isabelle. Kráľa si zahrá Ray Winstone, ktorého si mohol vidieť v Black Widow v úlohe generála Dreykova. Pekného princa stvárni Nick Robinson.

image

Netflix predstavil trailer na nový fantasy film. Ryšavú Millie Bobby Brown s mečom v ruke si ihneď zamiluješ

Young Royals - 3. séria (11. marec)

Švédsky dramatický televízny seriál odohrávajúci sa na fiktívnej elitnej internátnej škole Hillerska sa blíži do finále. Rozuzlenie romantického vzťahu medzi švédskym princom Wilhelmom a jeho spolužiakom Simonom sa diváci dozvedia v posledných šiestich častiach, pričom na finále si však budú musieť počkať až do 18. marca. Vtedy vyjde aj špeciál Young Royals Forever.

Turning Point: The Bomb and the Cold War – seriál (12.marec)

Tento deväťdielny dokument je skúmaním desaťročí trvajúceho konfliktu medzi Spojenými štátmi a Sovietskym zväzom v rámci studenej vojny, z ktorej dôsledky pociťujeme do dnes. Seriál režiséra Briana Knappenbergera sleduje históriu studenej vojny počnúc vývojom atómovej bomby cez rozpad Sovietskeho zväzu až po nástup Vladimíra Putina a ruskú inváziu na Ukrajinu.

Dokument obsahuje viac ako 100 rozhovorov uskutočnených v 7 krajinách po celom svete, ktoré odhaľujú hlboko osobné príbehy, ukazujúce, ako veľmi studená vojna zmenila životy a ovplyvnila svetové dejiny. Objavia sa tam rozhovory so siedmimi súčasnými alebo bývalými svetovými lídrami vrátane ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského, ako aj s prominentnými politickými osobnosťami. Svoj príbeh však porozprávajú aj tí, ktorí prežili atómovú bombu zhodenú na Hirošimu.

Girls5eva – seriál (14.marec)

Seriál sleduje štyri ženy, ktoré boli súčasťou dievčenskej skupiny s názvom Girls5eva, ktorá zaznamenala veľmi krátku popularitu vďaka jednému hitu. V príbehu sa však po rokoch znovu stretávajú, aby znovu vystúpili na hudobný vrchol. Hudobný komediálny seriál mal premiéru v roku 2021 na stanici Peacock. Po druhej sérii sa však americká streamovacia platforma rozhodla seriál zrušiť a tak sa presťahoval na Netflix. 14. marca vyjdu prvé dve série spolu s úplne novou treťou.

Irish Wish - film (15. marec)

Deň svätého Patrika môžeš na Netflixe osláviť romantickým filmom Irish Wish s Lindsay Lohan a Edwardom Speleersom. Dej sleduje knižnú editorku Maddie (Lohan), ktorej vysnívaný chlap sa bude o pár dní ženiť s jej najlepšou kamarátkou v Írsku. Meddienino spontánne želanie vyslovené na starodávnom kameni však magicky zmení jej osud a premení ju na nevestu.

Iron Reign – seriál (15. marec)

Pre fanúšikov Narcosu si Netflix pripravil španielsky seriál, ktorý sleduje Joaquína Manchada, barcelonského narkobaróna, ktorý ovláda svoje drogové impérium pevnou rukou z mestského prístavu. Strata významnej zásielky kokaínu však rozpúta brutálnu vojnu gangov. Hlavnú úlohu si zahrá Eduard Fernández z hororu 30 strieborných.

3 Body Problem – seriál (21. marec)

Nové dramatické sci-fi od tvorcov Davida Benioffa, D. B. Weissa a Alexandra Wooa, je inšpirované medzinárodne uznávaným románom The Three-Body Problem. Príbeh sa začína v 60. rokoch v Číne, keď mladá žena urobí osudové rozhodnutie, ktoré sa odrazí naprieč priestorom a časom až do súčasnosti. Keď sa zákony prírody nevysvetliteľne zrútia, úzko prepojená skupina brilantných vedcov musí spojiť sily s neochvejným detektívom, aby zastavili najväčšiu hrozbu ľudstva.

Záver mesiaca poteší fanúšikov dlhých večerných maratónov pred telkou. 30. marca totiž Netflix pridá do svojej seriálovej ponuky kompletných šesť sérii Vikingov. Hneď nasledujúci deň však pridá celý sitcom Martin z 90. rokov z Martinom Lawrenceom v hlavnej úlohe, sériu Kill Bill a prvé štyri filmy s nesmrteľnou Katniss Everdeenovou.

ANKETA
Na ktorú marcovú novinku na Netflixe sa najviac tešíš?

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 19:13