Február na Netflixe.X/Noreruns, Netflix/
StoryEditor

Február na Netflixe nebude len o láske. S rozmanitou porciou seriálových a filmových noviniek sa zabaví každý

Michal Čiernik02.02.2024., 08:00h

Zasmeješ sa pri nových animovaných rozprávkach od Dream Worksu. Poplačeš si nad novým romantickým seriálom One Day a husia koža ti zaručene nabehne pri thajskom horore Home for Rent. S Netflixom sa vo februári nudiť nebudeš.

Lajkuj Brainee.sk na

S Netflixom to bude tento mesiac láska na prvý pohľad. Či už plánuješ romantické rande, alebo stretnutie s priateľmi, táto streamovacia služba ťa nikdy nesklame. Samozrejme, Netflix myslí aj na nezadaných a na tých, ktorí pred telkou hľadajú pokoj od okolitého sveta.

Animáky

Pre rodinné a oddychové večeri prinesie Netflix vo februári množstvo animákov. Už od prvého januára sa budeš môcť tešiť na Ako vycvičiť draka 2, japonské anime z roku 2019 od štúdia Ponoc Mary and the Witch‘s Flower a na platformu zavíta aj legendárna dvojka Tom a Jerry v hranom filme z roku 2021, kedy spôsobia chaos v uliciach New Yorku.

Druhého februára sa postavíš spolu s chlapcom Orionom jeho strašidelným nočným morám. Novou rozprávkou od Dream Worksu ťa prevedú hlasy Paula Waltera Hausera a Jacoba Tremblaya.

S rozprávkami od Dream Worksu však nekončíme. 20. februára sa predstaví ďalšia novinka Ruby Gillman, Teenage Kraken. Film sleduje plaché 16-ročné menom Ruby Gillman, ktoré sa zúfalo snaží zapadnúť na strednej škole Oceanside High. Neskôr však zisťuje, že je priamym potomkom slávneho rodu krakenov, ktorí po generácie chránili more pred zlými morskými pannami a aj to, že je predurčená zdediť trón po svojej babičke. 24. februára Netflix zverejní ešte nezávislý komediálny animák Marcel the Shell with Shoes On, ktorý bol nominovaný na Oscara.

image

Dlhoočakávaný Walking Dead či návrat Pána a pani Smithovcov v seriáli. Pozri si výber TOP najnovších trailerov

Valentín s Netflixom

Romantickú atmosféru sa bude snažiť Netflix priniesť už od začiatku mesiaca. Od prvého totiž pritancuje na platformu najnovší Magic Mike. A pre romantické duše preferujúce klasiku si Netflix pripravil Kráľovu priazeň, v originále The Other Boleyn Girl s Natalie Portman a Scarlett Johansson v hlavnej úlohe.

Druhého februára sa zasmeješ pri romantickej komédii Plus One v hlavných úlohách s Mayou Erskine a Jackom Quaidom. A do Valentína si potom môžeš čas skrátiť britským seriálom One Day, ktorý je založený na rovnomennom románe Davida Nichollsa z roku 2009, ako aj podľa filmovej adaptácie z roku 2011. Seriál plný nepriznanej lásky bude mať premiéru 8. februára.

Na Valentína si môžeš pozrieť šiestu sériu zoznamovacej reality show Love is Blind či nové romantické filmy Players a The Heartbreak Agency. Vo filme Players od režisérky Trish Sie, bude musieť Mack, športová spisovateľka z New Yorku vymeniť občasné romániky za vážny vzťah. A v nemeckej romantickej komédii The Heartbreak Agency sa novinár so zlomeným srdcom zamiluje do svojej terapeutky.

Horory

Samozrejme rande nemusí byť len pri romantickom filme. Potrebnú atmosféru dokážu priniesť aj horory, ktorých vo februári bude neúrekom. Od prvého februára sa môžeš báť pri klasikách ako It či dvoch filmoch zo sveta Resident Evil. Fanúšikov Jenny Ortego zase poteší horor X z roku 2022.

10. februára sa na platformu vráti thajský horor z minulého roku Home for Rent. A 16. februára sa ocitneš vo švédskom hororovom trilery The Abyss v meste Kiruna, ktoré sa prepadá pod zem. V ňom sa hlavná hrdinka Frigga bude musieť medzi svojou rodinou a prácou šéfky bezpečnosti v najväčšej podzemnej bani na svete.

Avatar The Last Airbender 

Asi najväčšia novinka však dorazí 22. februára. Živá akčná adaptácia obľúbeného animovaného seriálu od Nickelodeon, Avatar: The Last Airbender, sleduje Aanga, mladého Avatara, keď sa učí ovládať štyri elementy (vodu, zem, oheň a vzduch), aby obnovil rovnováhu vo svete ohrozenom desivým národom ohňa. Po ceste sa Aang spojí so súrodencami z vodného kmeňa Katarou a Sokkou, ako aj s mnohými ďalšími nezabudnuteľnými postavami.

Netflix nezabúda ani na fanúšikov dokumentov. 23. februára bude mať premiéru šiesta séria obľúbeného športového seriálu Formula 1: Drive to Survive  a 19. februára si zase priblížime v dokumentárnej dráme Einstein and the Bomb život slávneho Alberta Einsteina.

Populárna služba pridá do svojho zoznamu aj celé série klasických sitcomov ako Monk či My Wife & Kids. A môžeš sa tešiť aj na obľúbené filmy ako Pacific Rim či The Great Gatsby,

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 22:54