Do kín mieri niekoľko animovaných klasík.X/discussingfilm, Sammonnews/
StoryEditor

VIDEO Do kín mieri niekoľko animovaných klasík. Pokračovanie legendárnej Kung Fu Pandy, aj príbeh o emóciách

Antiyoutuber18.12.2023., 10:30h

Po dlhých rokoch sa môžu filmoví fanúšikovia tešiť na pokračovanie niekoľkých celosvetovo známych titulov. Do kín mieri už druhý diel animovanej rozprávky V hlave, či štvrté pokračovanie legendárneho Kung Fu Pandy.

Lajkuj Brainee.sk na

Je to už pätnásť rokov od doby, čo vyšiel prvý diel Kung Fu Pandy. Populárna animovaná komédia mala hneď tri pokračovania, posledné v roku 2016. Hoci štúdio DreamWorks dlhé roky sľubovalo štvrté pokračovanie, na dlhých osem rokov si od neho dali pauzu. 

Že sa pracovalo na štvrtom diele Kung Fu Pandy sa vedelo už nejaký ten piatok. Ale až práve teraz DreamWorks zverejnilo prvý trailer, ktorý mnohým fanúšikom doslova vyrazil dych. Kung Fu Panda bol súčasťou detstva mnohých ľudí a práve na to teraz mnoho z nich spomína. „Je šialené, že aj ako dospelí sa vďaka týmto upútavkam cítime znova ako deti,“ píše jeden užívateľ do komentárov pod trailer na YouTube.

image

RECENZIA: Nový herný Avatar ťa prenesie do úžasného sveta Pandory. Neustále hľadanie surovín ti však časom môže liezť na nervy

Vo filme by sa malo objaviť mnoho známych postáv vrátane samozrejme pandy Po, alebo majstra Shifu nahovoreného legendárnym Dustinom Hoffmanom. Po sa bude musieť vzdať svojej úlohy Dračieho bojovníka a nájsť za seba náhradu. Vydá sa totiž na cestu, stať sa duchovným vodcom Údolia mieru. Nebude to však nič jednoduché. Cestu by mu mala totiž skrížiť hlavná záporačka s ojedinelými schopnosťami. Podľa trailera by mala byť totiž schopná zo svojich nepriateľov povysávať ich všetky schopnosti.

Kung Fu Panda 4 sa do kín dostane 8. marca 2024. Film však bude mať tvrdú konkurenciu v podobe druhého pokračovania Duny, ktoré vyjde v ten istý mesiac.

V hlave 2

Nie je to teda len Kung Fu Panda, na ktorého sa fanúšikovia môžu tešiť. Do kín budúci rok tiež mieri pokračovanie filmu V hlave. Bude to už vyše deväť rokov od vydania prvého dielu, ktorý vyšiel v roku 2015. Dlhé čakanie má svoje odôvodnenie. Hlavne kvôli veľkým štrajkom v Hollywoode muselo byť nemálo filmov odložené. Hlavná postava Riley pomaly ale iste dospieva. K už známym postavám emócií tak pribudne aj niekoľko ďalších vrátane napríklad už z trailera známej úzkosti.

Prvý diel zasiahol srdcia mnohých nielen detských divákov. Vďaka dojemnému a dobre prepracovanému príbehu si na Česko Slovenskej filmovej databáze (ČSFD) vyslúžil osemdesiatjeden percent. Film V hlave 2 by sa mal dostať do kín 14. júna 2024.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
06. máj 2024 22:38