Netflix v septembri.Twitter/snowfieldtweets/
StoryEditor

September bude na Netflixe plný lásky a smiechu. Čaká nás finále Sex Education aj rozlúčka s animákom pre dospelých

Michal Čiernik30.08.2023., 11:00h

Začiatok školského roku prinesie na Netflix finále populárneho Sex Education či vtipného animovaného seriálu Disenchantment​.

Lajkuj Brainee.sk na

Disenchantment – piata séria (1.september)

Tu to všetko končí. Nešťastia tvrdej kráľovnej Bean (Jacobson), jej divokého elfského spoločníka Elfa (Faxon) a jej osobného démona Luciho (Andre) vyvrcholia epickou bitkou o Krajinu snov v piatej a poslednej sérii komediálnej fantasy Matta Groeninga.

Aby Bean zachránila Krajinu snov pred skazenou vládou kráľovnej Dagmar (Horgan), musí poraziť svoju matku a prekonať proroctvo, ktoré predpovedá, že zabije niekoho, koho miluje.

Love Again – film (2. september)

Presne 120 dní po svojej premiére v kinách sa romantická komédia v hlavnej úlohe s Priyankou Chopra Jonas a Samom Heughanom objaví aj na Netflixe. Mira v smútku za svojím zosnulým snúbencom pošle SMS na jeho staré číslo, nevediac, že teraz patrí Robovi. Tým ale rozpúta v novinárovi šialenú romantickú túžbu.

Virgin River – piata séria (7. september)

Piata séria Virgin River  obsahuje prekvapivé nové vzťahy, šokujúci rozchod, ťažký súdny proces, srdcervúce rozlúčku a lesný požiar, ktorý ohrozuje mesto a spája niektorých ľudí z Virgin River. Materské problémy nútia Mel urobiť veľké rozhodnutie o svojej budúcnosti na klinike, zatiaľ čo jej tehotenstvo nečakane podnieti emocionálne spojenie s jej minulosťou.

Ehrengard: The Art of Seduction – film (14. september)

Samozvaný odborník na lásku sa pokúsi naučiť plachého princa umeniu zvádzania. Jeho plán však zlyhá, čo vedie k škandálu a nečakanej romantike. Ehrengard: The Art of Seduction je dánska humorná dobová dráma, ktorú režíroval Bille August, držiteľ Oscará, Zlatého glóbusu a dvojnásobný držiteľ Zlatej palmy. Film je natočený podľa knihy Ehrengard od Karen Blixenovej.

Surviving Summer – druhá séria (15. september)

V tejto veľmi očakávanej druhej sérii sa opäť pripojíme k Summer Torres (Sky Katz) pri jej návrate do Shorehavenu. Tu je pripravená zapôsobiť na svojich austrálskych kamarátov svojimi epickými surfovacími schopnosťami.

image

GALÉRIA Fanúšik ukázal, ako by vyzeral Zaklínač z lega. Ľudia sú nadšení a volajú po originálnom spracovaní

Ale pre našu hlavnú hrdinku posadnutú surfovaním nebude všetko hladké. Bude čeliť románikom ako na horskej dráhe, novému tajomnému trénerovi a neľútostnému rivalovi, ktorý je odhodlaný ju zničiť. Dokáže Summer zdolať všetky vlny a dostať sa na vrchol?

Sex Education – štvrtá séria (21.september)

Štvrtá a posledná séria jednej z najobľúbenejších seriálov na Netflixe príde 21. septembra. Aj keď je toto koniec príbehu s Otisom, Maeve a Ericom, fanúšikovia strednej školy Moordale nemusia byť sklamaní. Tvorkyňa série Laurie Nunn v nedávnom rozhovore totiž povedala že v tomto svete je vždy potenciál na objavovanie ďalších vecí. „Moordale je skutočne bohatý svet a písanie o tínedžeroch je vždy veľmi zábavné,“ dodala.

Nowhere – film (29. september)

Ide o nový španielsky film s Annou Castillo a Tamar Novas v hlavných úlohách. Príbeh sa točí okolo tehotnej ženy, ktorej sa podarilo ujsť z preľudnenej a neľútostnej rodnej krajiny. Jej problémy však pokračujú, keď sama uviazne s obmedzenými zdrojmi na mori.

Od prvého septembra bude okrem spomínaných filmov a seriálov už tradične k dispozícii kopec obľúbených snímok. Pre milovníkov klasického hororu Netflix pripravil štyri filmy Čeľustí a pre fanúšikov japonskej mangy zase filmy a seriály zo série One Piece.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 21:28