Júl na HBO Max.Twitter/risefallnickbck, Flickeringmyth/
StoryEditor

Mysteriózne dokumenty ale aj nové sci-fi. S HBO Max sa v júli nudiť rozhodne nebudeš

Michal Čiernik07.07.2023., 12:00h

Streamovacia služba ti prinesie kopec nových dokumentárnych seriálov, ale tešiť sa môžeš aj na klasickú nálož kvalitných filmov.

Lajkuj Brainee.sk na

Married to Evil - seriál (3.júl)

Strašne veľa ľudí nezíska toho pravého ani po svadbe, obzvlášť, keď namiesto prirodzeného zoznámenia všetko dohodnú rodičia. V pripravovanom televíznom seriáli Married to Evil sa žena menom Olivia vydá za Christophera Jonesa, väzenského dôstojníka, ktorý, ako sa neskôr zistí, si veľmi rád berie svoju prácu domov.

Až po určitom čase strávenom s ním pochopí, že sa jej domov mení na väzenskú celu plnú zneužívania. A to je len jeden zo šiestich prípadov, ktorým sa táto séria bude venovať.

Last Call: When A Serial Killer Stalled Queer New York - seriál (9.júl)

V deväťdesiatych rokoch, keď boli zločiny z nenávisti na vzostupe a kríza AIDS eskalovala, New Yorkom otriasli sériové vraždy homosexuálov. Štvordielny dokumentárny seriál HBO Last Call: When a Serial Killer Stalled Queer New York sa ponorí do hlboko zakorenených predsudkov systému trestného súdnictva a objasňuje, ako komunita LGBTQ+ bojovala za vyriešenie vrážd a požadovala spravodlivé tresty pre vinníkov.

Gray Matter – film (13.júl)

„Tieto schopnosti - sú komplikované, menia sa a môžu byť nebezpečné.“ Sci-fi thriller z HBO „Project Greenlight“ sa sústreďuje na Aylu a jej dcéru Auroru, ktoré obe majú nadľudské schopnosti. Keď sa Ayla pokúša vycvičiť Auroru, ako ovládať tieto schopnosti, tragický incident zistí, že Aurora ovláda svoj osud a prinúti Aylu postaviť sa pravde o svojej minulosti. Grey Matter režíruje začínajúci filmár Meko Winbush.

The Golden Boy - dvojdielny dokument (24. - 25. júl)

The Golden Boy je pôvodný dokument HBO, ktorý sa bude vysielať v dvoch epizódach na Max 24. a 25. júla. Dokument, ktorý režíroval Fernando Villena ( Any One of Us ), rozpráva príbeh Oscara De La Hoyu, profesionálneho boxera, ktorý vyhral zlatú olympijskú medailu vo veku 19 rokov.

image

Takto vyzerajú destinácie, v ktorých natáčali Pirátov z Karibiku či Jurský park. Teraz ich môžeš navštíviť aj ty

Následne sa rýchlo stal známym ako hrdina z rodného mesta mexicko-americkej komunity v Los Angeles. Snímka popíše udalosti prostredníctvom slov La Hoyu, ponorí ťa do jeho víťazstiev a zistíš, čo ho priviedlo k úspechu.

Harley Quinn - 4. séria (27.júl)

Aj keď je budúcnosť DC universa po tvrdom resete otázna, animovanému vesmíru sa darí lepšie ako kedykoľvek predtým, a to z veľkej časti vďaka návratu štvrtej sezóny Harley Quinn. V predchádzajúcej sezóne sa ukázalo, že Harley sa pripojila k Bat Family a Poison Ivy sa stala najvyšším členom Legion of Doom. Keďže Bruce Wayne bol uväznený za daňové úniky, formálnym vodcom rodiny netopierov sa stala Batgirl.

image

VIDEO HBO Max zverejnilo prvú ochutnávku animovanej Harley Quinn. Čaká nás Valentínsky špeciál plný romantiky

Superman & Lois - 3 séria (28. júl)

Superman & Lois poskytuje skvelé pochopenie Supermanovej ľudskej stránky cez optiku autentickej rodiny. Navyše chémia Tylera Hoechlina a Elizabeth Tulloch odráža ich romantiku ešte lepšie ako ktorýkoľvek Superman & Lois, ktorých sme predtým videli.

Okrem toho si môžeš klasicky od 1. júla vychutnať desiatky nových filmov vo všetkých žánroch. Tešiť sa môžeš napríklad na 300, The Meg, trilógiu Rush Hour, The Descent alebo Transformers: Revenge of the Fallen. Pre zaľúbené duše si streamovaica platforma pripravila filmy ako Temptation: Confessions of a Marriage Counselor, The Skeleton Twins, Far From the Madding Crowd alebo Southside with You.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 10:03