Squid Game privíta nových hráčov.Twitter/popbase, Ign/
StoryEditor

VIDEO Squid Game privíta nových hráčov. Netflix odhalil prvý trailer k druhej sérii

Michal Čiernik19.06.2023., 14:00h

Fanúšikovia sa konečne dočkali. Prvé oficiálne zábery z druhej série obľúbeného juhokórejského seriálu sú vonku. Pozri sa, čo všetko o pokračovaní vieme.

Lajkuj Brainee.sk na

Čakanie sa konečne skončilo. Netflix využil svoju fanúšikovskú udalosť TUDUM na odhalenie prvého traileru na Squid Game 2. Krátky teaser ukazuje množstvo záberov z prvej sezóny show, ako napríklad smrtiacu hru „Red Light, Green Light“ a „Glass Bridge Race“, ktoré museli súťažiaci zvládnuť, aby zarobili obrovské peniaze.

Trailer tiež ukázal hviezdu Squid Game, Seonga, ktorého hrá kórejská ikona Lee Jung-jae. Okrem neho sa do pokračovania vrátia aj tajomný maskovaný Front Man, ktorého hrá Lee Byung-hun, spolu s náborárom, ktorého hrá Gong Yoo. Fanúšikovia sa tiež budú môcť tešiť na návrat Hwanga, ktorého stvárňuje Wi Ha-jun.

Okrem vracajúceho sa hereckého obsadenia Netflix tiež odhalil, že do Squid Game 2 sa pripojí množstvo nových hercov. Patria sem kórejský herec a spevák Yim Si-wan spolu s Kang Ha-neulom, Parkom Sung-hoonom a Yang Dong- geun. Hoci ich postavy nebol odhalené, mali by hrať ústredné role v príbehu. Špekuluje sa, žeby všetci mohli hrať nových súťažiacich, píše Collider. 

Rekordný seriál

Po svojom vydaní v roku 2021 sa Squid Game stala globálnou senzáciou a na Netflixe prekonala množstvo diváckych rekordov. Zostáva najsledovanejšou reláciou platformy a len za 28 dní nazbierala rekordných 1,65 miliardy sledovaných hodín, čím prekonala doterajšieho rekordéra Bridgertona. Séria získala ohromujúcich 14 nominácií na Primetime Emmy a stala sa prvou cudzojazyčnou šou, ktorá bola nominovaná na Najlepší dramatický seriál.

image

Skutočný Squid Game: Netflix chystá reality show na motívy seriálu, víťaz vyhrá takmer štyri milióny

Prvé informácie o pokračovaní úspešného seriálu prišli ešte v januári 2022. Vtedy Netflix oficiálne oznámil prípravy na druhú sériu. Vo februári tohto roka zase Lee, ktorý stvárnil hlavnú postavu, prezradil, že natáčať sa začne v lete 2023. Čo najnovší trailer potvrdil. Dátum premiéry zatiaľ nie je daný, odhaduje sa však na začiatok roka 2024.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
08. máj 2024 00:19