Júl na Netflixe.Twitter/ign, Hollywoodhandle/
StoryEditor

Čo pozerať v júli na Netflixe? Finále Hanryho Cavilla ako Zaklínača či španielsky spinoff k hororu Bird Box

Michal Čiernik05.07.2023., 12:00h

Netflix rozbehol letné prázdniny vo veľkom. Okrem sponínaného finále tretej série Zaklínača sa môžeš tešiť na nový akčný film s Jackie Chanom a Johnom Cenaom či tretiu sériu romantického seriálu Sweet Magnolias.

Lajkuj Brainee.sk na

Sweet Magnolias - 3. séria (20. júl)

V tretej sérii úspešnej romantickej komédie založenej na rovnomenných románoch od Sherryl Woods, sa vrátime do mestečka Serenity v Južnej Karolíne. Séria sleduje trio, ako žongluje s romantickými vzťahmi, rodinou a kariérou. V upútavke na 3. sériu vidíme Danu Sue, ktorú stvárňuje herečka Brooke Elliott, ako sa snaží posunúť vpred so svojím bývalým manželom. Helen (Heather Headley), ktorá uviazla medzi dvoma skvelými mužmi, ktorí ju milujú, a Maddie (Joanna García), ktorá je vo vzťahu s trénerom bejzbalu Calom.

They Cloned Tyrone (2023) – film (21. júl)

Sci-fi mysteriózna komédia, v ktorej nepravdepodobné trio vyšetruje sériu strašidelných udalostí a upozorní ich na odporné sprisahanie, ktoré sa skrýva priamo pod ich mestom. Fontaine (John Boyega), drogový díler zo susedstva, je zastrelený rivalom Isaacom a potom je veľmi šokovaný, keď sa nasledujúce ráno zobudí vo svojej posteli bez zranení. 

image

REPORTÁŽ Keď animovaný film otvára dúhovú bránu do utopického sveta. Ikonický ročník Fest Anča priniesol nezabudnuteľné zážitky

Spolu so Slickom Charlesom (Jamie Foxx) a Yo-Yo (Teyonah Parris) sa začnú incidentom zaoberať až ich pátranie nakoniec zavedie do rozsiahleho podzemného komplexu, kde laboratórium podporované vládou vykonáva experimenty na miestnej černošskej populácii. Uvedomujúc si, že je umelým klonom, Fontaine spočiatku pociťuje zúfalstvo, ale rozhodne sa, že sa musí postaviť týmto bielym inštitucionálnym vládcom v záujme svojho okolia.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
15. máj 2024 15:52