Druhá sezóna populárneho seriálu bude obsahovať viac hier.Squid Game/Twitter
StoryEditor

Nakrúcaná v Kórei a pripojí sa aj Leo DiCaprio? Toto všetko vieme o pripravovanej druhej sérii Squid Game

Nikola Michalkova01.10.2022., 10:00h

Krvavý súboj na život a na smrť ovládol rebríčky Netflixu. Súťaž o peniaze, postupné ubúdanie súťažiacich a ťažké úlohy. To všetko bolo súčasťou prvej série Squid Game.

Lajkuj Brainee.sk na

Tvorca populárneho seriálu Squid Game ohlásil, že písanie druhej série seriálu je v plnom prúde. Hwang Gong-hyuk načrtol zopár detailov o nových častiach. „Mám spracovanú celú epizódu druhej série s novými hrami a novými postavami,“ povedal pre E!Online. 

„Páči sa mi to. Myslím, že je to dobré. Dokonca lepšie, ako som očakával.“

Oznámil to na Twitteri

To, že Squid Game bude mať druhú sériu sa fanúšikovia dozvedeli na Twitteri 12. júna tohto roka. Fanúšikovia šaleli a začali požadovať návrat niekoľkých obľúbených postáv. 

„Nebude to ladiť, pokiaľ Kang Sae-byeok nevstane z mŕtvych,“ napísal jeden fanúšik na portáli Digital Spy. Samozrejme, postava v prvej série skončila s podrezaným hrdlom, takže jej šance na objavenie sa v druhej sérii sú dosť mizivé. 

Špekulácie

Nezaobišlo sa to bez rôznych špekulácií, čo sa bude v druhej sérii diať, či aké postavy fanúšikov čakajú. Začalo sa špekulovať najmä o návrate Wi Ha-joon-a, ktorý by podľa teórií bol ako detektív Hwang Jun-ho. V prvej sérii zomrel, ale ako zdôraznil používateľ Twitteru, telo sa v skutočnosti nevidelo. A ako to už býva zvykom, pokiaľ sa nevidí telo, stále je nádej, že predsa len žije a v druhej sezóne sa plánuje veľkolepo vrátiť. Či to tak naozaj bude, je neznáme. 

Predsa sa niekto vráti

Avšak Hwang Dong-hyuk potvrdil, že sa má vrátiť postava z prvej série. Nebude to nik iný, ako preživší Seong Gi-Hun. Ten sa má zapojiť sa do ďalších hier na život a na smrť. Dôkazom je úplne posledná scéna prvej série, ktorá ukazuje, že sa chystá prihlásiť do ďalšieho kola vražednej hry.

Lee Byung-hun si zopakuje svoju rolu Hwang In-ho, alias The Front Man. Sú tu pochybnosti, že bude mať nejaké výčitky svedomia za zabitie svojho brata Hwang Jun-ho. 

Prvá séria

Je známe, že pripravovanie prvej série bolo náročné a trvalo to niekoľko rokov. „Trvalo to 12 rokov, kým sme priniesli prvú sériu seriálu Squid Game, ale trvalo iba 12 dní, aby sa stala najpopulárnejšou sériou na Netflixe,“ vyjadril sa tvorca. 

image

Druhá séria pravdepodobne vyjde v roku 2024. 

Kim Hong-ji/Reuters

Druhá séria v procese

V rozhovore opísal, ako vyzerá príprava druhej série. Odhaduje sa, že sa na Netflix dostane koncom roka 2023, alebo, čo je oveľa pravdepodobnejšie, až v roku 2024. 

V máji tohto roku prezradil, že má tri strany nápadov, ktoré môže zapracovať do scenára, ale taktiež prezradil, že sa fanúšikovia môžu tešiť na viac hier. „Ľudstvo bude v týchto hrách opäť podrobené skúške,“ povedal. 

Žiadni hollywoodsky herci

Na tlačovej konferencii sa Hwanga pýtali, či v druhej sérii fanúšikovia môžu čakať nejaké veľké mená hollywoodskych hercov. Ako sa ukázalo, má vraj meno, ktoré ho zaujalo. 

image

Skutočný Squid Game: Netflix chystá reality show na motívy seriálu, víťaz vyhrá takmer štyri milióny

„V druhej sérii nebude žiadny populárny hollywoodsky herec. To nie je v pláne a ak sa niečo na scéne zmení, možno v tretej sérii. Ale v druhej sérii sa to bude stále odohrávať v Kórei,“ uvádza sa na portáli Unilad. 

Hovoril dokonca aj o známom hercovi. „Leonardo DiCaprio povedal, že je veľkým fanúšikom Squid Game, takže ak nám to čas alebo šance dovolia, môžeme sa ho opýtať, či by sa nepripojil k hrám.“

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 08:29