HBO Max v júni.Twitter/hbo, Cinepop/
StoryEditor

Kontroverzný seriál od tvorcov Euphorie či nová séria Warrioru. HBO Max prinesie v júni plno akcie a zábavy

Michal Čiernik08.06.2023., 14:30h

HBO Max prinesie v júni nového animovaného Batmana či pokračovanie čiernej komédie The Righteous Gemstones. Zaujímavo však vyzerá aj nový dokument o transrodových sexuálnych pracovníčok v Manhattane.

Lajkuj Brainee.sk na

Určite si zaznamenal, že HBO Max sa spojením s Discovery+ zmenilo na Max. To však od minulého mesiaca platí len v Spojených štátoch a Kanade. Na Slovensku túto zmenu pocítime až začiatkom roka 2024. Do vtedy si budeš môcť naplno vychutnávať svoje obľúbené programy ešte pod značkou HBO Max. 

The Idol – seriál (4.jún)

Kontroverzný seriál ocenia hlavne fanúšikovia seriálu Euphoria. Jej tvorca Sam Levinson sa spojil s víťazom Grammy Abelom „The Weekndom“ Tesfaye a producentom Rezom Fahim, aby divákom priniesli seriál, ktorý ukáže odvrátenú stranu hudobného priemyslu. Ako ukázala prvá ukážka, príbeh sa zameriava na vychádzajúcu popovú hviezdu (dcéra Johnnyho Deppa Lily-Rose), ktorá si buduje intenzívny vzťah s postavou, ktorú stvárňuje The Weeknd.

Walker – 3.séria (10.jún)

Walker je americký akčný kriminálny televízny seriál od režisérky Anni Fricke. Ide o reboot populárneho dramatického televízneho seriálu z 90. rokov Walker, Texas Ranger. Do tretej série sa v hlavnej úlohe Cordella Walkera vracia Jared Padalecki.

The Righteous Gemstones – 3. séria (18.jún)

The Righteous Gemstones rozpráva príbeh o svetoznámej televangelistickej rodine s dlhou tradíciou deviácie, chamtivosti a charitatívnej práce. Keď sa rozmaznaným deťom konečne splní ich želanie prevziať kontrolu nad Cirkvou, zistia, že vedenie je ťažšie, než si predstavovali, a že ich extravagantný životný štýl ich vyjde veľmi draho.

K tvorcovi tejto čiernej komédie, Danny McBrideovi, ktorý si v seriály aj zahral, sa k tretej sérii pridali David Gordon Green ( Halloween ) a Jody Hill ( Superbad ). Nová séria, bude tak ako predošlé obsahovať deväť častí.

The Stroll – film (21.jún)

Keď sa transrodová režisérka Kristen Lovell v 90. rokoch presťahovala do New Yorku a začala s premenou, bola prepustená z práce. S málo možnosťami, ako zarobiť peniaze, začala Kristen, podobne ako mnoho transrodových žien v tomto období, sexuálnu prácu v oblasti známej ako „The Stroll“ v Meatpacking District na dolnom Manhattane, kde sa trans-ženy stretávali.

Dokumentárny film The Stroll natočila Lovell spolu s ďalšou transrodovou režisérkou  Zackary Drucker. Film sleduje životné príbehy transrodových sexuálnych pracovníčok prostredníctvom ich priamych svedectiev.

image

Matka siedmich detí chcela byť vždy dievčaťom. Manželka ju opustila, napokon si ju adoptoval pár túžiaci po potomkovi

And Just Like That – 2. séria (22.jún)

Reštart Sexu v meste sa vracia v druhej sérii spolu s ikonickými päťdesiatničkami Carrie Bradshaw, Mirandy Hobbes a Charlotte York Goldenblatt. Pre druhú sériu sa vracajú všetky ich protagonistky Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon aj Kristin Davis.

Batman: The Doom That Came To Gotham – film (26.jún)

Príbeh tohto animovaného filmu je súčasťou starého vydavateľstva DC Comics, ktoré sa odohráva mimo typického kánonu DC Universe. Táto lovecraftovská sága, založená na rovnomennom komikse, sa odohráva v 20. rokoch 20. storočia a obsahuje alternatívne verzie mnohých známych Batmanovských zloduchov ako sú Penguin a Mr. Freeze.

Bruce Wayne (David Giuntoli) vezme pár členov tímu na prieskum antarktickej expedície, kde sa niečo strašne pokazilo. Po príchode natrafí na zdanlivo psychicky zlomeného a divokého Oswalda Cobblepota (William Salyers), ktorý žije so zmutovanými tučniakmi. Bruceovi a jeho spoločníkoch ostáva zistiť čo sa stalo.

image

Nové série Zaklínača či Black Mirror. S Netlfixom na júnové horúčavy ani nepomyslíš

Warrior – séria 3 (29.jún)

Napínavý americký kriminálny seriál, ktorý vytvoril Jonathan Tropper, vtrhol na seriálové obrazovky 5. apríla 2019 a odvtedy posúva hladinu adrenalínu do nových výšin. Táto show, inšpirovaná neuveriteľnou mysľou legendárneho Brucea Leeho, oživuje jeho nerealizovaný projekt, vďaka jeho dcére a výkonnej producentky seriálu, Shannon Lee.

Priprav sa na divokú jazdu cez zradné Tongské vojny medzi čínskymi frakciami z konca 70. rokov 19. storočia v San Franciscu. Dlho očakávaná tretia sezóna, sľubuje rovnako intenzívnu kriminálnu drámu a ohromujúce bojové sekvencie ako prvé dve.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 09:05