Hlavná postava CJ.Rockstar, Reddit/aarongnp/
StoryEditor

Umelá inteligencia oživila postavy klasickej videohry GTA: San Andreas. Ich podoba ťa ohromí

Michal Čiernik03.03.2023., 12:00h

Si zvedavý ako by vyzerali tvoje obľúbené výstavy s kultovej hry GTA: San Andreas v reálnom svete? Umelej inteligencii sa to podarilo a vyzerajú naozaj dobre.

Lajkuj Brainee.sk na

Hoci remaster tejto ikonickej hry ju v roku 2021 obliekol do nového šatu. Zábery z pôvodného vydania sa fanúšikom zaryli do sŕdc navždy. Jeden z nich bol však zvedavý, ako by legendárne postavy z hry mohli vyzerať v reálnom živote.

Využil na to obrovský trend, ktorý v poslednej dobe spôsobila umelá inteligencia. Konkrétne použil na premenu pixelovaných postáv na ľudí metódy ControlNet, Img2Img a RealisticVision. A svoje výtvory zverejnil na fóre na Reddite. Samozrejme začal s hlavnou postavou Carlom Johnsonom, známym ako CJ. Výsledok bol taký realistický a podobný svojej predlohe, že úplne ohromil fanúšikov.

Postavy z GTA: San Adreas však nie sú prvé, ktoré umelá inteligencia priviedla k životu. Pred nedávnom internet zaplavili zábery Simpsonovcov či Griffinovcov. Určte však neboli také podarené ako postavy z mafiánskeho prostredia. Niektoré totiž skutočne vyzerajú ako reálny ľudia.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 08:13