Pozri si januárové novinky na HBO Max.Twitter/domthebombyt, Filmupdates, Kinofilmsua/
StoryEditor

Január na HBO Max: Seriálová adaptácia jednej z najlepších videohier či animovaný Scooby-Doo pre dospelých

Michal Čiernik05.01.2023., 14:00h

Čo sledovať v januári na HBO Max? Streamovacia služba si pre teba pripravila kopec seriálových noviniek, no tešiť sa môžeš aj na klasické filmy.

Lajkuj Brainee.sk na

Batman and Superman: Battle of the Super Sons – film (1. január)

Nový animovaný film spoločnosti DC je doslova rodinnou záležitosťou. Stretávajú sa tu totiž synovia legendárnych superhrdinov, aby bojovali za spravodlivosť v stopách svojich otcov. Jonathan Kent, syn Supermana, je len obyčajný 11-ročný chlapec, kým nezistí, že má superschopnosti. Ale s veľkou mocou prichádza veľká zodpovednosť a preto musí spojiť sily s Damianom Waynom, synom Batmana, v boji proti Starrovi, mimozemšťanovi, ktorý ohrozuje planétu.

Menu – film (3.január)

Temný komediálny triler od režiséra Marka Myloda, ktorý sa doteraz zameriaval prevažne na seriály, satirizuje kultúru gurmánov. Odohráva sa počas jednej osudnej noci v odľahlej, ultraexkluzívnej reštaurácii, ktorú vedie šéfkuchár celebrít ( Ralph Fiennes ). Jeho špičkoví hostia si však časom začínajú uvedomovať, že menu, ktoré pre nich pripravil, má v sebe ukryté zlovestné tajomstvá.

Velma – seriál (12. január)

Americký animovaný mysteriózny televízny seriál pre dospelých založený na postave Velmy Dinkleyovej z franšízy Scooby-Doo. Tvorca Charlie Grandy si pre Velmin hlas vybral Mindy Kaling, ktorá je zároveň aj výkonnou producentkou seriálu. V hlasovom obsadení sú aj Sam Richardson, Constance Wu a Glenn Howerton ako Shaggy, Daphne a Fred. Táto originálna a vtipná séria odhalí v desiatich epizódach zložitú a farebnú minulosť jedných z najobľúbenejších amerických riešiteľov záhad. Ak si ale fanúšik Scoobyho, budeš zrejme sklamaný, ten by v seriály byť nemal.

The Climb - seriál (12. január)

Nie, toto nie je televízna adaptácia rovnomennej piesne Miley Cyrus. V tejto osem epizódovej sérii bude proti sebe súťažiť skupina 10 amatérskych lezcov, ktorí sa snažia dokázať, že sú najlepší amatérski horolezci na svete. Séria je vytvorená Jasonom Momoom, legendárnym horolezcom Chrisom Sharmom a lezkyňou Megan Martin. Súťažiaci budú vzdorovať útesom a skalným prívesoml aby mali šancu vyhrať peňažnú cenu 100 000 dolárov.

The Lust of Us – seriál (15. január)

Jedna z najlepších videohier za posledné desaťročie dostáva svoju dlho očakávanú a veľmi sľubne vyzerajúcu televíznu adaptáciu. Dráma sa odohráva v pustej, post-apokalyptickej verzii USA, ktorú prepadli kanibalistické stvorenia, a sleduje cestu preživšieho (Pedro Pascal), aby prepašoval dospievajúce dievča (Bella Ramsey) z karanténnej zóny. Sériu spoločne vyvinuli Craig Mazin z Černobyľu a kreatívny riaditeľ hry Neil Druckmann. Herecké obsadenie doplnia Murray Bartlett, Anna Torv a Melanie Lynskey.

Od prvého januára nájdeš na HBO Max aj hromadu klasických filmov ako napríklad dva filmy Krokodíla Dundeeho, či pôvodných Krotiteľov duchov. Keď preferuješ niečo novšie a akčnejšie, určite ťa poteší celá séria Johna Wicka alebo film Vendetta z roku 2022 s Mikeom Tysonom či Bruceom Willisom. HBO nezabúda ani na fanúšikov superhrdinov a šiesteho januára prinesie tretiu sériu Stargirl.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 15:22