Pozri sa čo vieme o pokračovaní animovaného Spider-Mana.Twitter/sony_pictures_animation/
StoryEditor

Oscarový animovaný Spider-Man je späť. Pozri sa, čo všetko nový trailer odhalil a na čo sa už teraz môžeš tešiť

Michal Čiernik14.12.2022., 14:00h

Najlepší animovaný film z roku 2018 Spider-Man: Into the Spider-Verse predstavil svetu nový multivesmír plný pavúčich mužov, s ktorým všetkým vyrazil dych.

Lajkuj Brainee.sk na

Najviac oceňovaný animovaný film roku 2018 bol úspešný nie len na filmových festivaloch, ale čo sa týka tržieb. Zarobil vyše 375 miliónov dolárov a okrem Ceny akadémie vyhral aj Zlatý glóbus a Filmovú cenu Britskej akadémie. To, že bude mať ďalšie časti, bolo preto hneď jasné. Prvé z dvoch pokračovaní z názvom Spider-Man: Across the Spider-Verse vyjde budúci rok, no tvorcovia svojich fanúšikov už teraz navnadili novým trailerom.

V tomto filme sa Miles Morales (Shameik Moore) znovu stretne so svojimi priateľmi Spider-Gwen a Petrom B. Parkerom a tiež sa spojí so Spider-Manom ​​2099, Spider-Punk a pôvodnou Spider-Woman. Špecifikom bude, že vo filme uvidíš viacero štýlov animácie. V príbehu bude hlavným nepriateľom všetkých Spider-Manov The Spot (Jason Schwartzman). Záporák, ktorý je schopný otvárať interdimenzionálne portály do iných vesmírov.

Z traileru si môžeme všimnúť, že sa na boj proti zloduchovi postaví celá armáda pavúčích mužov z rôznych vesmírov. Do Across the Spider-Verse sa vráti vicero členov obsadenia z prvého filmu, ako Hailee Steinfeld (Gwen Stacy), Jake Johnson (Peter B. Parker), Oscar Isaac (Spider-Man 2099), Brian Tyree Henry (Jefferson Davis), Luna Lauren Vélez (Rio Morales), Issa Rae (Jessica Drew/Spider-Woman) a Daniel Kaluuya (Spider-Punk). 

image

Svet komiksov: Čo Marvel chystá v 5. a 6. fáze, kto je záporák Kang a o čom je príbeh Secret Wars?

Druhú časť animovaného Spider-Mana režírujú Joaquim Dos Santos, Kemp Powers a Justin K. Thompson vo svojich celovečerných režijných debutoch. Scenár pochádza od autorského tímu pôvodného filmu, ktorý tvoria Phil Lord, Christopher Miller a David Callaham. Pôjde o vôbec prvý film z produkcie Sony Pictures Animation v ktorom sa Marvel Studios nijako nepodieľalo.

image

Fanúšikovi vadili v Spider-Manovi dúhové vlajky, odstránil ich. Správcovia serveru ho zabanovali

Spider-Man: Across the Spider-Verse príde do kín 2. júna 2023. Tretie pokračovanie s názvom Beyond the Spider-Verse bude mať premiéru v roku 2024.

 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 01:29