Pozri si trailer na nových Transformers.Twitter/the Hollywood Handle/
StoryEditor

Transformers sú späť! V najnovšom traileri sa zoznámiš s novými frakciami Autobotov a Decepticonov

Michal Čiernik06.12.2022., 09:00h

Trailer na Transformers: Rise of the Beasts vracia fanúšikov späť do 90. rokov. Najväčšou novinkou budú popri ikonickej tvári Optimusa Primobrie obrovské robotické zvieratá.

Lajkuj Brainee.sk na

Rise of the Beasts vychádza z animovaného seriálu Beast Wars: Transformers z 90. rokov. V najnovšom filme prvýkrát uvidíme Predaconov, Terrorconov a Maximálov, obrovských zvieracích robotov Ktorý sa pridajú do vojny medzi Autobotmi a Decepticonmi.

Film bude obsahovať témy a postavy z televízneho seriálu Beast Wars: Transformers z roku 1996, vďaka ktorému bol hlavný predstaviteľ filmu, Anthony Ramos, ešte viac nadšený. „Každý týždeň som [pred televíziou] sledoval Beast Wars ,“ povedal Ramos počas virtuálnej tlačovej konferencie. „Takže keď som si prečítal scenár, videl som, že ich budeme mať vo filme, hlava mi takmer explodovala z tela.“ Dej príbehu sa odohráva v roku 1994 v Brooklyne v New Yorku a v pralesoch Peru.

Dvojminútová ukážka ukazuje krátku výmenu názorov medzi Optimusom Prime a Optimusom Primalom, vodcom Maximálov, ktorý sa premení na gorilu veľkosti King Konga. Transformers, ktorý zrejme prepravuje a chráni Noaha, Anthony Ramosa, je strieborné Porsche menom Mirage. Fanúšikovia tiež nakrátko uvidia Noahovu kolegyňu Elenu, ktorá sa snaží pochopiť existenciu robotov.

image

Najlepšia herná adaptácia všetkých čias? Sleduj emotívny trailer pre blížiaci sa seriál The Last of Us

Film režíruje Steven Caple Jr., ktorý stojí za filmom Creed II. Vo filme je aj fantastické herecké obsadenie. V snímke Transformers: Rise of the Beasts hrá Anthony Ramos z filmu In the Heights. Spolu s ním hrá v hlavnej úlohe herečka Dominique Fishback z The Deuce. Vo filme si zahrajú ako archeológovia v Brooklyne z roku 1994, ktorí sa ocitnú v starodávnom konflikte medzi tromi frakciami Transformerov. Ďalej vo filme Účinkujú Tobe Nwigwe, Peter Cullen, Peter Dinklage či Michelle Yeoh. Transformers: Rise of the Beasts príde do kín budúce leto 9. júna 2023. 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 14:21