Novembrové novinky na HBO Max.Instagram/shaq, Dctitans, Twitter/murphy‘s Multiverse/
StoryEditor

HBO Max v novembri vsadilo na overenú klasiku. Priprav sa na návrat úspešných seriálov či zaujímavé dokumenty

Michal Čiernik02.11.2022., 16:30h

Pozri si výber novembrových noviniek na HBO max. Tešiť sa môžeš na pokračovanie superhrdinov z DC či na šteklivú komédiu z vysokoškolských internátov.

Lajkuj Brainee.sk na

HBO po seriálovej náloži v podobe House of Dragon pochopiteľne len ťažko bude hľadať tento mesiac adekvátnu náhradu. Vsadili preto na overenú klasiku a na vianočné sviatky. Okrem rodinných filmov majú však pripravenú aj hromadu zaujímavých dokumentov. Aj keď to nie sú príbehy z Westerosu, určite si niečo vyberieš.

​Titans - seriál (3. novembra)

Séria je založená na tíme mladých superhrdinov z DC komiksovej série Teen Titans. Dej sa točí okolo skupiny tínedžerov so superschopnosťami, na ktorej čele je Dick Grayson známy ako Nightwing. Akčný televízny seriál od tvorcov  Akiva Goldsmana, Geoffa Johnsona a Grega Berlantiniho mal premiéru 12. októbra 2018. To, že je seriál o mladých DC superhrdinoch úspešný, potvrdzuje už jeho štvrtá séria.

Don‘t Worry Darling - film (7. november)

Americký psychologický thriller od režisérky Olivie Wilde predstaví ženu v domácnosti Alice, ktorú stvárni Florence Pugh a jej manžela Jacka v podobe Harryho Stylesa. Za ich na oko dokonalým manželstvom v utopickej komunite sa však skrýva niečo viac. Vo filme si zahrá aj samotná režisérka a partnerka Harryho Stylesa Olivia Wilde.

A Christmas Story, Christmas - film (17. november)

Zábavná vianočná komédia od režiséra Claya Kaytisa má byť pokračovaním filmu Christmas Story z roku 1983. Dej sa odohráva 30 rokov po pôvodnom filme a sleduje už dospelého Ralphieho, ktorý sa vracia do domu na Cleveland Street, aby svojim deťom doprial čarovné Vianoce, aké mal on ako dieťa.

The Sex Lives of College Girls - seriál (17. november)

Komediálny seriál o divokom vysokoškolskom živote v Amerike z pohľadu štyroch sexuchtivých kamarátok. V druhej sérii sa hlavné postavy vracajú na prestížnu Essex College v Novom Anglicku, aby si užili ďalší nezabudnuteľný vysokoškolský rok. Seriál, ktorý zrežírovala dvojica Mindy Kaling a Justin Noble, ponúkne v druhej sérii desať častí.

​Shaq - seriál (23. november)

HBO nezabúda ani na svojich športových fanúšikov a od 23. novembra bude vysielať nový dokumentárny seriál o basketbalistovi Shaquillovi Oniealovi. Štvordielny dokument od režiséra Roberta Alexandra, podrobne opisuje život legendárneho šampióna Lakers O‘Neala od športového fenoménu až po kultúrnu osobnosť.

Love, Lizzo - seriál (24. novemer)

Pri dokumentoch ešte zostaneme. Ten ďalší je o speváčke Lizzo, pravým menom Melissa Viviane Jefferson. Film skúma cestu superhviezdy, ktorá prevalcovala svet len tým, že je sama sebou. Dokument HBO Max zdieľa inšpiratívny príbeh od speváčkiných skromných začiatkov až po jej raketový vzostup s intímnym pohľadom na momenty, ktoré formovali jej ťažko zarobenú slávu.

Okrem toho prináša HBO Max pre svojich fanúšikov hneď od 1. novembra celú nálož filmov. Na blížiace sa sviatky ponúkne bohatú nádielku klasických rodinných snímok, ale aj novších diel, ako akčný dobrodružný film Legion z roku 2020 alebo mysterióznu komédiu z tohto roku See How They Run. Okrem toho však HBO vsadili na overenú klasiku a s celou sériou Harryho Pottera či všetkými Star Trek filmami určite nesklamú svojich sledovateľov.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 00:19