Ponuka Disney+ na novemberDisney, Fx/
StoryEditor

November na Disney+: Tešiť sa môžeš na návrat do Zootropolisu či príbeh terapeuta väzneného sériovým vrahom

Miroslav Kamody26.10.2022., 11:00h

Disney+ v novembri stavilo na seriálové a filmové návraty. Niektorí herci sa do ikonických postáv vracajú po celých desaťročiach. Koniec mesiaca ukáže, či to naozaj stálo za to.

Lajkuj Brainee.sk na

Jeseň naplno ukazuje svoju tvár. Dni sú kratšie, počasie chladnejšie, produktivita klesá a pokiaľ nechceš v decembri prísť o celú výplatu, je najvyšší čas popozerať sa aj po vianočných darčekoch. Pokiaľ máš momentálne chuť ignorovať svet a povinnosti okolo seba, nastav sa na ničnerobenie s novembrovou ponukou streamovacej platformy Disney+. Rozhodne je z čoho vyberať.

Zachráňme naše družstvo s Davidom Beckhamom - seriál (9. november)

David Beckham sa vracia domov. V priebehu sezóny sa pridá k východolondýnskemu futbalovému klubu Westward Boys, k tímu, ktorý hrá v lige Echo Premier League, kde sa to pre neho ako chlapca celé začalo.

Westward Boys sa počas celej sezóny nepodarilo vyhrať ani jeden zápas a hrozí im vypadnutie z ligy. David má pred sebou náročnú úlohu. Podarí sa mu zachrániť družstvo? Všetky epizódy si budeš môcť pozrieť naraz.

Telo bez hraníc s Chrisom Hemsworthom - seriál (16. november)

Čo keby ste dokázali zastaviť starnutie a objaviť potenciál ľudského tela? Chris Hemsworth skúma túto prevratnú myšlienku v novom pôvodnom seriáli od National Geographic. Nové vedecké výskumy rúcajú naše tradičné poznatky o ľudskom tele a ponúkajú fascinujúci náhľad na to, ako odomknúť superschopnosti svojho tela pri boji s ochoreniami, podávať lepší výkon či dokonca zvrátiť proces starnutia.

Nové objavy na vlastnej koži otestuje sám Chris, ktorý je aj napriek svojej špičkovej kondícii superhrdinu odhodlaný zistiť, ako si zachovať mladosť, zdravie, silu a odolnosť počas celého života. Celý dokumentárny seriál budeš môcť sledovať naraz.

Santa Clausovia - seriál (16. november)

Scott Calvin (Tim Allen) je späť! Po takmer tridsiatich rokoch, ktoré strávil ako Santa Claus, je stále rovnako šťastný a veselý. Avšak Vianoce sa stávajú čoraz menej obľúbenými, a preto prichádza o svoju santovskú mágiu. Scott sa usilovne snaží udržiavať krok s nárokmi svojej práce a zároveň byť oporou pre svoju rodinu.

Keď jedného dňa zistí, že z pozície Santa Clausa sa dá odísť, začína uvažovať o dôchodku. Zároveň sa snaží za seba nájsť plnohodnotného nástupcu, aby sa sám mohol stať lepším otcom a manželom. Nové epizódy budeš môcť sledovať každý týždeň.

Rozčarovaná - film (18. november)

Od svadby Giselle a Roberta uplynulo už pätnásť rokov a Giselle medzitým prišla o ilúzie života v meste. V snahe nájsť rozprávkovejší život sa pár rozhodne presunúť svoju rozrastajúcu sa rodinu do ospalého mestečka Monroeville. Giselline nádeje sa však žiaľ nenaplnia. Predmestie má nové pravidlá a svoju miestnu včeliu kráľovnú Malvinu Monroe.

Vďaka ktorej Giselle cíti ešte viac, ako vôbec nezapadá. Zo zúfalstva, že sa jej nedarí nájsť svoje „šťastne až na veky vekov“, využije mágiu z Andalasie a premení celé mesto na skutočnú rozprávku, čím ohrozí budúce šťastie svojej rodiny. Giselle súperí s časom, aby kúzlo zvrátila a pochopila, čo „šťastne až na veky vekov“ pre ňu a pre jej rodinu vôbec znamená.

Willow - seriál (30. november)

Nové pokračovanie dobrodružného fantasy filmu producenta Georgea Lucasa Willow z roku 1988 sa dočkalo seriálovej podoby. Nelwynský čarodejník Willow sa vracia niekoľko rokov po tom, ako zachránil malú cisárovnú Eloru Danan.

Jeho úlohou bude viesť nesúrodú družinu hrdinov na nebezpečnú záchrannú výpravu fantastickým a divokým svetom. Do hlavnej úlohy čarodejníka sa vracia Warwick Davis a nové epizódy budeš môcť sledovať každú stredu.

Pacient - seriál (30. november)

Alan Strauss je terapeut väznený pacientom, z ktorého sa vykľuje sériový vrah. Sam má na neho nezvyčajnú terapeutickú požiadavku: utlmiť jeho nutkanie vraždiť. Ak chce Alan prežiť, musí rozmotať sieť Samovej narušenej mysle a zastaviť ho pred tým, než opäť zabije. Sam však odmieta diskutovať o kritických témach.

Počas svojho väznenia Alan odhalí nielen to, ako hlboko je Samovo nutkanie zakorenené, ale tiež to, koľko úsilia bude musieť vynaložiť, aby napravil spory vo vlastnej rodine. Čas beží a Alan sa zúfalo snaží zastaviť Sama skôr, než sa stane spoluvinníkom pri jeho vraždách alebo ešte horšie – než sa sám stane jeho terčom. Dostupné budú všetky epizódy naraz.

Okrem toho však môžeš ďalej sledovať nové časti seriálov vrátane posledných epizód 11. série Walking Dead, ale aj Kliniky Grace (19. séria), Čo robíme v temnotách (4. séria), V ohni (6. séria), The Kardashians (2. séria) či Andor.

9. novembra sa v podobe seriálu vrátime do Zootropolisu, pre milovníkov kriminálnych drám je zase pripravený dokument Boston: Vraždy pred maratónom (9. november), pre fanúšikov klasických príbehov zase dokument Mickey: Príbeh myšiaka (18. november).

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 05:48