November na Netflixe prinesie hromadu noviniekTwitter.com/netflix Canada/
StoryEditor

Novembrová nádielka od Netflixu: Prinášame zoznam snímok, na ktoré sa môžeš tešiť

Michal Čiernik26.10.2022., 13:00h

Ani v novembri sme nezabudli na fanúšikov Netflixu. Tešiť sa môžeš na film s hviezdnym obsadením Enola Holmes 2, ale aj na dokumentárny seriál o podvodoch medzinárodnej futbalovej federácie FIFA.

Lajkuj Brainee.sk na

Pred decembrovými vianočnými klasikami a nádielkou rodinných romantických filmov a seriálov si dopraj ešte novembrové akčné a mysteriózne novinky na Netflixe. Určite si vyberieš. 

The Bad Guys – film (1. november)

Animovaný film od DreamWorks o zločineckej partii zvieracích psancov sa chystá vyskúšať svoj zatiaľ najnáročnejší podvod, stať sa vzornými občanmi. Vlk, Had, Tarantula, Piraňa a Žralok budú mať v pláne naoko sekať dobrotu, len aby sa dostali von z väzenia. Lenže už prvých pár dobrých skutkov vedie k nečakanému zisteniu, že byť dobrý je vlastne fajn. Na filme sa podieľal izraelský scenárista Etan Cohen, ktorý stál za filmami ako Muži v čiernom 3 alebo Madagaskar 2.

Enola Holmes 2 – film (4. November)

Millie Bobby Brown v hlavnej postave sa vráti, aby vyriešila ďalšie sprisahanie. Enola bude musieť rozlúsknuť záhadu zmiznutého dievčaťa. Sama to však nedokáže a pomôcť jej budú musieť priatelia a aj brat Sherlock, ktorého stvárni legendárny Hanry Cavill. V druhom pokračovaní od režiséra Harryho Bradbeera sa predstavia aj Helena Bonham Carter ako Eudoria Holmes, matka Enoli a aj David Thewils.

FIFA Uncovered - seriál (9. November)

Nový dokumentárny seriál, bude sledovať dedičstvo organizácie FIFA a mocenské boje, ako aj politiku, ktorá stojí za organizáciou tohtoročných zimných majstrovstiev sveta v Katare. Podvody, pranie špinavých peňazí, vydieranie a daňové úniky sú ďalšie témy, ktoré sa budú v tejto sérii rozoberať.

RIPD 2: Rise of the Damned - film (15. november) 

Pokračovanie filmu Ryana Reynoldsa z roku 2013. Odohrávajúce sa na americkom západe v roku 1876. V hlavnej úlohe s Jeffreym Donovanom. Ide o prequelový príbeh o šerifovi Royovi, postave, ktorú v prvej výprave stvárnil Jeff Bridges. Osud živých ale aj mŕtvych teraz závisí od Roya a jeho partnerky Jeanne, keď sa stretnú zoči voči nemŕtvym bytostiam ktoré rozpútali apokalyptický chaos.

1899 - seriál (17. november)

Veľmi očakávaná nová séria od tvorcov nemeckej série Dark . Sleduje pasažierov na palube imigrantskej lode, ktorá je chytená v záhadnej búrke. Loď Prometheus, ktorá v roku 1899 mieri do New Yorku, zmení z neznámych dôvodov kurz a zmätení cestujúcich budú musieť čeliť veľmi neobvyklí až paranormálnym záhadám.

Slumberland - film (18. november) 

Mladé dievča objaví tajnú mapu do vysnívaného sveta Slumberlandu a s pomocou výstredného psanca (Jasona Momou) prechádza snami a uteká pred nočnými morami s nádejou, že bude môcť opäť vidieť svojho zosnulého otca. Film nakrútil úspešný režisér Francis Lawrence, tvorca série Hry o život či filmov ako Ja legenda a Constantin.

Wednesday - seriál (23 november)

Tento seriál nemôže byť o nikom inom ako o obľúbenej sadistickej staršej sestre Wednesday Adamsovej. Prvá séria s 8 epizódami sleduje školské roky Wednesday počas štúdia na Nevermore Academy. Seriál od televízie MGM, je prequel rodiny Addamsovcov od Tima Burtona, ten sa chopí okrem úlohy režiséra aj pozícii výkonného producenta.

Okrem toho sa fanúšikova Netflixu budú môcť tešiť na predposlednú piatu sériu životopisného seriálu o kráľovnej Alžbete II. The Crown, ktorá bude mať premiéru 9. novembra. O deň neskôr si zase prídu na svoje fanúšikovia fantasy seriálu pre tínedžerov Warrior Nun, ktorý príde s druhou sériou.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 11:33