Návrat Supermana či nový Ant-Man. Pozri si posledné najväčšie novinky z komiksových svetov.Twitter.com/mcu Content, Mat Ramos, Culture Crave/
StoryEditor

Návrat Supermana či nový Ant-Man. Pozri si posledné veľké novinky z komiksových svetov

Michal Čiernik27.10.2022., 13:00h

Posledné dni sa s novinkami a odhaleniami zo sveta superhrdinov roztrhlo vrece. Nezaháľali DC ani Marvel.

Lajkuj Brainee.sk na

Už nejaký čas mali fanúšikovia veľa otázok o tom, či si Henry Cavill ešte niekedy oblečie svoj červený plášť a vráti sa ako Superman. Cavilla sme naposledy videli v úlohe lietajúceho super hrdinu, keď bol súčasťou filmu Justice League z roku 2017. Odvtedy panovala medzi fanúšikmi len neistota a vynárali sa len dohady. Dokonca sa uvažovalo aj o jeho nahradení v roli Supermana. Návrat Cavilla späť do sveta hrdinov je preto veľkou udalosťou, aj keď len na malú chvíľu v post-kreditovej scéne Black Adama. Už teraz sa však nevieme dočkať ako sa toto ďalšie dobrodružstvo vyvinie alebo kde najbližšie Supermana uvidíme.

Novinky predstavil ja Marvel a nie hocijaké. Najnovší trailer  Ant-Man and the Wasp: Quantumania ťa doslova vtiahne do nového šialeného, epického, sci-fi dobrodružstva v novej kvantovej ríši. Vo filme, ktorý oficiálne odštartuje 5. fázu Marvel Cinematic Universe, sa partneri Super-Hero Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) vracajú, aby pokračovali vo svojich dobrodružstvách ako Ant-Man a the Wasp. Pri skúmaní kvantovej ríše, sa stretnú s podivnými novými tvormi. A ich dobrodružstvo ich dostane za hranice toho, čo si mysleli, že nie je možné. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na dlhoočakávaného nového záporáka Kanga, ktoré si zahrá Jonathan Majors.

Z kvantového vesmíru sa však presuňme do toho nášho a hneď rovno Vianočného. Samozrejme zostávame vo svete Marvelu, no tento krát si posvietime na vianočných Strážcov galaxie. Ide o film Guardians of the Galaxy Holiday Special, ktorý bude mať premiéru 25. novembra na stanici Disney+. V špeciály budú Strážcovia cestovať na Zem počas Viano. Ich cieľom bude nájsť darček pre Star-Lorda (Chris Pratt), ktorý je zdrvený zo straty Gamory na konci Avengers: Endgame. Ich plán ich zavedie do Hollywoodu, kde sa Drax a Mantis vydajú hľadať Kevina Bacona, ktorý hrá vo filme sám seba.

Tím, ktorý cestuje vesmírom, ste naposledy videli v tohtoročnom  filme Thor: Love and Thunder, kde sa spojili s Thorom Chrisa Hemswortha, aby na začiatku filmu urobili niekoľko medzigalaktických dobrodružstiev. Hoci Groot bol stredobodom nedávnej minisérie Disney+ s názvom I Am Groot, celý tím sa objaví až v Guardians of the Galaxy 3 dňa 5. mája 2023 po sviatočnom špeciáli.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 05:10