The Sims 4 bude budúci mesiac zadarmo.Twitter.com/controller/
StoryEditor

EA chystá pre fanúšikov The Sims veľké prekvapenie. Obľúbenú hru sprístupní zadarmo

Michal Čiernik16.09.2022., 16:00h

Si fanúšik série The Sims? V tom prípade si poznač v kalendári 18. október. EA chystá veľké prekvapenie.

Lajkuj Brainee.sk na

Základná hra pre The Sims 4 bude od 18. októbra 2022 dostupná pre nových hráčov úplne zadarmo, ako informuje EA. Stiahnuť si ju budeš môcť cez aplikáciu EA, Origin alebo Steam. Zadarmo bude aj na konzoly PlayStation4 a PlayStation5 ako aj na systémy Xbox Series X|S a Xbox One.

Keď už hru máš, dostaneš zadarmo rozširujúci balíček

Sims štvorku už máš kúpenú, alebo si ju do 17. októbra plánuješ kúpiť? V tom prípade dostaneš od 14. do 17. októbra ako darček zadarmo rozširujúce DLC Desert Luxe Kit. Toto rozšírenie pridáva do hry exkluzívne kúsky interiérového aj exteriérového nábytku v štýle púštnej oázy v prírodných materiáloch.

Pre členov EA play a EA paly Pro má vydavateľstvo pripravené ďalšie prekvapenia. Ak už si členom EA play, spolu so základnou verziou dostaneš 18. októbra aj rozširujúce DLC Get To Work Expansion Pack. A keď si držiteľom EA play Pro, tak ku Get To Work dostaneš aj druhé DLC, Toddler Stuff  Pack.

Tvorcovia plánujú ďalšie novinky

EA plánuje na 18. októbra okrem týchto prekvapení aj ďalšie novinky. Na ich oficiálnom webe prezradili, že pracujú na ďalších doplňujúcich rozšíreniach pre štvrté pokračovanie The Sims. A možno sa dočkáme aj nových informácií ohľadom Sims päťky. Každopádne si nezabudni pustiť na YouTubovom alebo Twitchovom kanály The Sims špeciálnu edíciu Behind The Sims Summit. Vysielaná má byť o 19:00 nášho času.

image

Odhalili až štyri nové hry zo série Assassin’s Creed. Jedna je návratom ku koreňom, ďalšia ťa vezme do Japonska

The Sims 4 bude dostupný len v základnej verzii. Preto, ak by si si chcel zahrať niektorý z dvanástich rozširujúcich balíčkov ako napríklad Cats & Dogs, budeš si ich musieť dokúpiť. Hra vyšla prvý krát druhého septembra v roku 2014 pod vydavateľstvom Electronic Arts. 

 

 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 00:31