Futbalová hviezda Mbappé má randiť s transgender modelkouInstagram/supa_ines, TASR/AP Photo/Aurelien Morissard
StoryEditor

Futbalová hviezda Mbappé má randiť s transgender modelkou. Ako historicky prvá sa objavila na titulke Playboya

Miroslav Kamody02.09.2022., 12:00h

Kylian Mbappé búra všetky predsudky. Talentovaný futbalista randí s transgender modelkou, ktorá prepísala históriu magazínu Playboy.

Lajkuj Brainee.sk na

Hviezda francúzskeho klubu Paris Saint-Germain valcuje nielen na trávniku, ale aj v súkromí. Ako totiž informuje portál Corrriere dello Sport, futbalista Kylian Mbappé už niekoľko mesiacov randí s o osem rokov staršou modelkou menom Ines Rau. Ich vzťah však medzi jeho fanúšikmi budí mimoriadne veľké kontroverzie.

Francúzska kráska, ktorá sa pred rokmi objavila na prestížnej titulnej strane magazínu Playboy, totiž bola predtým muž. Podľa informácií Corrriere dello Sport tvoria pár už niekoľko mesiacov a prvýkrát boli spolu videní ešte vlani počas ostro sledovaného filmového festivalu v Cannes.

image

Bola týraná vlastným otcom, v siedmich si zmenila meno. Noella je najmladšou trans modelkou na svete

Vzťah nepotvrdili

Následne na to na niekoľkým paparazzom podarilo odfotiť zábery, ako spolu trávia čas na súkromnej jachte. Ani jeden z dvojice však doteraz špekulácie o ich vzťahu nepotvrdil.

Ines Rau sa narodila ako chlapec v roku 1990 rodičom z Alžírska, ktorí sa presťahovali do Paríža. Pomerne skoro, konkrétne už v šestnástich rokoch, sa rozhodla postúpiť operáciu na zmenu pohlavia. O svojom príbehu začala hovoriť až o osem rokov neskôr a v roku 2018 dokonca vydala biografiu s jednoduchým názvom Žena.

Modelka a tanečnica

„Cítim, že moja duša je konečne slobodná. Akoby sa otvoril zámok, ktorý ma držal tak dlho zatvorenú. Tentokrát som plnohodnotná žena,“ napísala k svojej premene slávna modelka.

Ines sa v súčasnosti neživí len modelingom. Okrem neho si totiž privyrába aj ako tanečnica pre DJ-ov na španielskej Ibize. Najznámejšou sa stala v novembri 2017, kedy sa stala vôbec prvou transrodovou ženou, ktorá sa objavila na obálke magazínu pre dospelých Playboy.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
13. apríl 2024 19:17