Twitter.com/The Mirror
StoryEditor

Matka dvoch detí sa zosobášila s mačkou. Neuveríš dôvod, prečo to urobila

šev26.04.2022., 13:00h
Žena sa vydala za svoju mačku v snahe zabrániť prenajímateľom, aby ju prinútili vzdať sa svojho milovaného domáceho maznáčika. Radšej bude žiť na ulici, ako by sa jej mala vzdať.
Lajkuj Brainee.sk na

Deborah Hodge si povedala áno so svojou mačkou Indiou v parku, kde ich oddal legálne vysvätený priateľ. Ako uvádza LADbible, Deborah mala na sebe smoking, zatiaľ čo jej „nevesta“ si pri tejto príležitosti obliekla motýlika a zlaté oblečenie.

Deborah je slobodná matka. Vysvetlila, že v priebehu rokov ju prenajímatelia prinútili dať do útulkov dvoch huskyov a jednu mačku. Práve preto sa rozhodla pre tento netradičný krok. Nechcela už opäť prejsť trápením a vzdať sa svojho domáceho miláčika.

„Manželstvo“ vybrala ako spôsob, aby ukázala budúcim prenajímateľom, že od Indie ju neoddelia. „Nemala som čo stratiť a mohla som tým iba získať, tak som sa vydala za svoju mačku! Recitovala som vesmíru sľuby, že žiadny človek nikdy nerozdelí mňa a Indiu,“ povedala.

Mačka je podľa nej úžasným stvorením a nechce byť od nej oddelená, pretože ju zbožňuje. „Nemôžem byť bez Indie,“ zdôraznila. Jej štvornohá kamarátka je veľmi priateľská a, ako povedala Deborah, „úžasná“.

„Ona je po mojich deťoch v podstate najdôležitejšia vec v mojom živote,“ dodala slobodná matka. Podľa nej je tento krok jasným znakom toho, že ona a India sú jedným „balíčkom“ a nemôžu ich rozdeliť za žiadnych okolností.

Svojej mačky sa odmieta vzdať: „Radšej budem žiť na ulici, ako byť bez nej.“ Deborah bohužiaľ minulý mesiac prišla o prácu a obáva sa, že môže byť vysťahovaná zo svojho domu v Sidcupe v Londýne. 

​Možno tento nápad znie šialene, no Deborah chcela ukázať, že to myslí vážne. Usporiadala obrad a pred svojimi priateľmi spečatila svoj život so štvornohou Indiou. „Na ceremónii som mala skupinku priateľov. Všetci si myslia, že som sa zbláznila, no prežili sme krásny deň,“ opísala svoj svadobný deň.

Jej deti tam v ten deň neboli. Myslia si, že ich mama prišla o rozum. Deborah to však myslí vážne a s Indiou chce byť „zdraví aj chorobe“, kým ich smrť nerozdelí.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 01:41