Mačka je hviezdou slávnych filmovFacebook/Lakelab
StoryEditor

VIDEO: Hviezda slávnych filmov. Pár natáča svoju mačku a vkladá ju do Jurského parku či Pána prsteňov

kov27.11.2021., 16:00h
Vtipné videá so zvieratami patria k najviac cute veciam, ktoré môžeš nájsť na internete. Mačka Lizzy však neúčinkuje, len tak v hocijakých videách. Je totiž hviezdou „strieborného plátna".
Lajkuj Brainee.sk na

Existujú filmové scény, pri ktorých divák ani nemukne. Napríklad taká scéna zo slávnej Spielbergovej klasiky Jurský park, v ktorej gigantický predátor útočí na auto, v ktorom sedia malé deti. Napätým divákom vtedy behá mráz po chrbte, avšak skús si predstaviť, že na miesto tyranosaura, by sa z tmy vynorila mačka. Asi by si vybuchol do smiechu.

Takéto „vylepšenia“ slávnych filmov ponúka youtubový kanál OwlKitty. Hlavnou hrdinkou týchto videí je 4 ročná mačka Lizzy, ktorá pochádza zo zvieracieho útulku v Portlande a okrem Jurského parku, si už stihla zahrať aj v Star Wars, Game of Thrones, v Pánovi prsteňov a mnohých ďalších filmoch či televíznych reláciách.

Mačacia celebrita

Za týmito videami stojí americký pár milovníkov mačiek. Tibo Charroppin je profesionálny filmár, animátor a photoshopový čarodejník, zatiaľ čo jeho partnerka Olivia Boone je marketingová špecialistka. Nadšenci hovoria, že za každé video dostane Lizzy veľa maškŕt a maznania.

Názov kanálu OwlKitty vymysleli podľa toho, že Lizzy má veľké okrúhle oči, pripomínajúce sovu. Pár si mačku z útulku adoptoval, ešte ako maličké mačiatko a za tri roky, počas ktorých s ňou natáčajú videá, sa Lizzy stala veľkou hviezdou nielen na Youtube, ale aj na Instagrame, kde má na svojom profile viac ako 800 tisíc skladovateľov.

Pár najprv začínal točiť jednoduché videá, kde bola Lizzy roztomilá, no postupne sa to vyvinulo do plnohodnotnej filmovej produkcie. Tibo a Olivia si vo svojej kuchyni zriadili provizórne filmové štúdio, kde nechýba ani zelené plátno.

Mimo obrazovky vraj Lizzy zbožňuje svoje laserové ukazovátko, svoju adoptívnu matku (12 ročná mačka Juliette) a chuť smotanového syra. Nikdy nechytila vtáka.

Tešíš sa na jej nové videá?

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 04:13