ZoznamkaPixabay
StoryEditor

Muž žaluje ženy o takmer 2,5 milióna eur. Vraj ho ohovárali na internete, ony však len zdieľali skúsenosti zo stretnutia s ním

Miroslav Kamody25.03.2024., 10:00h

Nezabodovať na rande je jedna vec, ale súdiť sa so ženami, ktoré povedia, že si nezabodoval na rande? To už je iná šálka kávy.

Lajkuj Brainee.sk na

Randenie je v súčasnosti poriadne náročné. Nájsť dokonalého partnera pre zvyšok života sa nikomu možno bude zdať ako nesplniteľná úloha, no niekde tam vonku na teba určite čaká ten pravý či pravá. Okrem neho je tam však aj množstvo zlých volieb.

Ako píše portál Joe, skupina žien sa stretla pod jedným príspevkom vo facebookovej skupine s názvom Randíme s tým istým chlapom?. Ako napovedá názov, všetky zistili, že randili s jedným konkrétnym mužom - Stewartom Lucasom Murreym. Následne si začali vymieňať svoje skúsenosti, a čo čert nechcel, dostali sa priamo s Murreymu.

image

Ženy nás odmietajú, ghostujú, nemáme chuť randiť. Hovoria muži o zoznamkách

Drahá žaloba

Ten nezaváhal a všetky ich zažaloval za ohováranie, pričom žiada náhradu škody vo výške 2,6 milióny dolárov (2,4 milióna eur). Tie sa však bránia a tvrdia, že neurobili nič zlé, keďže ich názory sa zakladali na pravde. Do karát im hrá aj fakt, že komentáre si vymieňali v súkromnej facebookovej skupine.

„Je to veľmi bizarné; obvinenia sú nepodložené,“ povedala Vanessa Valdezová, jedna zo žalovaných žien. „Všetko, čo som povedala, bola len moja skúsenosť s ním a moje názory. Nemal by byť na zoznamkách,“ pokračovala pre Fox 11. „Myslím, že sa snaží umlčať všetky ženy, ktoré o ňom hovoria,“ dodala.

image

Tinder

Reuters/Akhtar Soomro

Ďalšia žena, ktorá chodila s Murreym, Olivia Burger, povedala, že to nebola obzvlášť pekná skúsenosť. „Podľa mňa pôsobil dosť samoľúbo a veľmi arogantne. Celé rande ma zhadzoval za rôzne veci, vrátane mojej práce,“ povedala. Dodala, že toto nie je ani zďaleka jeho prvá žaloba.

Skritizoval všetky ženy

Samotný Murrey sa odmietol vyjadriť, médiá len nasmeroval na vyhlásenie, ktoré medzitým zmazal. Písal v ňom, že obvinenia sú vážne a jeho odporkyne ho celé roky posadnuto sledovali, prenasledovali a podnecovali k obťažovaniu. „Namiesto toho, aby išli každý svojou cestou, mesiace a roky šírili dezinformácie o mne a mnohých ďalších. Ich činy boli premyslené a teraz sa hrajú na obete.“

image

Hľadanie lásky ako závislosť? Stále čakáme „na niečo lepšie“. Zo zoznamovania sa stala hra, hovorí sociologička

„Skupiny na Facebooku odopreli mne a nespočetným ďalším naše práv na slobodu prejavu tým, že nám zamietli prístup k uvedeným skupinám na Facebooku, aby sme sa mohli brániť,“ napísal a skritizoval ešte aj administrátorku. Vyzerá to teda tak, že prípad bude musieť nakoniec rozlúsknuť až súd.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 11:31