Muž z Británie má takmer 200 detíBrainee x Canva
StoryEditor

Aj Boris mu môže závidieť. Tento muž má už 170 detí, tvrdí ale, že má problém nájsť si lásku

Miroslav Kamody25.02.2024., 11:30h

Joe sa za žiadnych okolností nechystá vo svojej „práci“ zastaviť. Chce mať toľko detí, koľko sa len bude dať. A k tomu nájsť ženu, ktorá príjme, že má takmer 200 detí, ktorým plánuje kedykoľvek dopriať súrodencov.

Lajkuj Brainee.sk na

Mať dieťa je pre niekoho vrcholom života. Vychovať človeka je mimoriadne náročná úloha, nehovoriac o jeho samotnom splodení - hlavne vo svete, kde majú páry čoraz častejšie problém otehotnieť. Nie každý sa však potýka s týmto problémom. Ako informuje portál Need to Know, darca spermií prezývaný „najplodnejší otec Británie“ prezradil, že splodil už 170 detí.

Joe Donor – ktorý sa rozhodol nezverejniť svoje priezvisko – strávil posledných 13 rokov pomocou párom mať deti. 52-ročný muž používa metódy zahŕňajúce prirodzenú insemináciu (sex), čiastočnú insemináciu (priblíženie sa k ejakulácii prostredníctvom masturbácie pred ejakuláciou u príjemcu) a umelú insemináciu.

image

Chce Musk dobehnúť Borisa Kollára? Ich deti by si už mohli zahrať futbalový zápas, jeho jedenáste dieťa sa volá Techno Mechanicus

Hľadá lásku

Dokonca posiela svoje „zásoby“ po celej krajine v izolovanom obale v snahe pomôcť oplodniť všetky ženy, ktoré si vyžiadajú jeho spermie. Ale aj keď je nadšený, že pomohol k počatiu toľkým ženám, Joe hovorí, že táto cesta bola osamelá.

„Hoci veľa žien chce moje dieťa, znamená to byť vždy k dispozícii – a je to vzácna žena, ktorá to v romantickom vzťahu akceptuje,“ povedal pre portál Joe, ktorý žije neďaleko Newcastlu vo Veľkej Británii. „Momentálne nemám partnerku. Dúfam, že jedného dňa stretnem toho výnimočného človeka, ktorý ma môže akceptovať takého, aký som - niekoho, kto chce mať deti a môže prijať množstvo detí, ktoré už mám.”

Joe povedal, že väčšina žien, s ktorými chodil, ho pôvodne oslovila, aby im daroval spermie – niečo, čo nazýva „obrátené randenie“, pretože už mali sex. Hovorí však, že ženy vždy chcú, aby sa vzdal svojho koníčka.

image

Muž z Británie má takmer 200 detí

Unsplash/Ben Wicks

Nechce prestať

„Myslím, že keby som stretol tú správnu dámu, vzdal by som sa pomoci novým príjemcom - ale chcel by som dať ďalších súrodencov každému, komu som predtým pomohol.” Napriek tomu, že svoje povolanie občas považuje za „osamelé“, Joe trvá na tom, že nikdy neprestane.

„Nemám cieľ [počet detí, ktoré by som mal mať], budem v tom pokračovať.” Joe neponúka darovanie spermií pre finančný zisk a hovorí, že ho to môže dokonca nechať v strate. „Je to boj vyžiť. Mám šťastie, ak mám preplatené výdavky a dokážem sa dostať do nuly, ale stojí to za to zakaždým, keď vidím tú radosť, keď sa narodí ďalšie mini ja. Šťastné tváre mojich detí a ich matiek ma motivujú.”

Pod paľbou kritiky

„Najlepším darcom sa nestanete len tak zo dňa na deň – vždy som túžil po deťoch a mal som ich dosť, kým som sa začal venovať darcovstvu. Moje deti sú šťastné, keď vedia, že budú mať na ceste ďalších súrodencov. Snažím sa s nimi zostať v kontakte a byť si vedomý toho, kde sú, v nádeji, že jedného dňa sa budú môcť všetci navzájom spoznať.”

image

Zmasakroval rodinu, manželke vyrezal z tela plod. Horehronský rozparovač Svitek bol posledným popraveným v Československu

Štatisticky je veľmi malá šanca, že sa náhodou stretnú, pretože sú rozšírení po celom svete. Aj keď sa tým nenechá zastaviť, Joe hovorí, že jeho práca je často terčom kritiky.

„Často dostávam negatívne komentáre od ľudí, ktorí mi závidia moje úspechy. Je to však len súčasť slobody prejavu, kde ľudia môžu vyjadriť svoj názor. Zameriavam sa na šťastie žien, ktorým som pomohol, a ich detí - pár negatívnych komentárov to nezmení.”

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
30. apríl 2024 13:32