Vera oslávila 103. narodeninyReprofoto Metro, St Philips Care/SWNS
StoryEditor

Vera ukazuje, že vek je len číslo. Namiesto nudnej oslavy 103. narodenín jej v domove dôchodcov usporiadali rave párty

Miroslav Kamody15.03.2024., 11:00h

Tancovať na klubové bangre v neónových okuliaroch? Pre 103-ročnú Veru absolútne žiadny problém.

Lajkuj Brainee.sk na

103 rokov človek oslavuje len raz v živote, ak vôbec. Praprababička Vera Sak tak nenechala nič na náhodu a spolu s ďalšími obyvateľmi si užila rave párty vo veľkom štýle priamo v opatrovateľskom domove, v ktorom žije. Ako píše portál Metro, domov dôchodcov sa premenil na superklub podobný tým na Ibize.

Nič nenechali na náhodu

Priestory boli vyzdobené neónovými balónmi, blikajúcimi svetlami a žiarovkami. 103-ročná Vera však nezostala iba sedieť. Nasadila si neónovo zelené okuliare, návleky na nohy a zatancovala si na niekoľko známych klubových bangerov. Okrem toho na oslave nechýbali ani jej dvaja synovia John a Robert.

image

Monochromatické oblečenie, domácnosť, dokonca aj vlasy. Kto je Zelená dáma z Brooklynu?

„Išli nad rámec povinnosti, myslím si, že personál je tu úžasný,” opísal jeden zo synov. Manažérka opatrovateľského domu Emma Phillipsová povedala: „Vždy plánujeme špeciálne udalosti na narodeniny našich obyvateľov. Tím na tejto párty neuveriteľne tvrdo pracoval, nestáva sa každý deň, že má niekto 103 rokov.“

Veľké oslavy

Tracy Atkins, prevádzková riaditeľka spoločnosti St Phillips Care, ktorá domov vlastní, dodala: „Všetky naše opatrovateľské domy podporujú jedinečnosť a individualitu svojich obyvateľov. Naši zamestnanci odvádzajú neuveriteľnú prácu, aby každý deň prinášali obyvateľom radosť a zábavu, ale toto je niečo výnimočné. Som taká ohromená oddanosťou a tvrdou prácou našich zamestnancov pri plánovaní a usporiadaní takejto úžasnej udalosti na oslavu Veriných narodenín.”

image

Vera mala už pri oslave stých narodenín veľkú Zoom párty

Profimedia

Ide už o druhý medializovaný prípad čiperných, viac ako 100-ročných ľudí v Británii. Len nedávno totiž Violet Osborne oslávila sté narodeniny so sviečkami zapichnutými v KFC kýbliku. Miluje nakupovanie, pletenie, lúštenie krížoviek, čítanie a hudbu (najmä Coldplay). Ťažko sa jej však vysvetľuje, že za jej dlhý vek rozhodne nemôže jej obľuba jedál od KFC.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
29. apríl 2024 18:50