Toto sú najšialenejšie správy v roku 2023.Profimedia.cz, Čtk/
StoryEditor

Mimozemšťania v parlamente či mäsová guľka z mamuta. Toto sú najšialenejšie správy roka 2023

Petr LánskýiDnes.cz31.12.2023., 10:01h

Podivné, ale pravdivé. Zoznám sa s príbehmi, ktoré priniesol rok 2023 a nad ktorými prinajmenšom pozdvihneš obočie.

Lajkuj Brainee.sk na

Meditácia v polohe mŕtvoly

Keď polícia s húkajúcim majákom prišla onoho septembrového večera roku 2023 do komunitného centra v anglickom prímorskom letovisku Skegness, našla v ňom práve takú scénu, kvôli ktorej sa ponáhľala. Rozrušený ohlasovateľ udalosti ju opísal verne. Vo vnútri strediska ležali na zemi pohádzané nehybné ľudské telá.

image

Meditácia v polohe mŕtvoly.

Profimedia.cz/

V hodnotení sa však pozorný okoloidúci, ktorý políciu zavolal, pomýlil. Centrum sa nestalo tragickým miestom masovej vraždy, ako súdil. Potom, čo policajti vtrhli dovnútra, ľudia zaskočene vstávali. Policajnému vpádu nerozumeli. Neboli za neho radi, meditáciu v polohe mŕtvoly, pri ktorej sa „norili hlboko do lunárneho cyklu“, mali totiž na kurze jogy zakončiť citlivo, pomaly a postupne.

image

Založili sektu orgazmickej meditácie. Namiesto plnenia ženských túžob len vyprázdňovali peňaženky, teraz stoja pred súdom

„Nie sme žiadna šialená sekta,“ zdôraznili po razii usporiadatelia jogových lekcií, zdôraznili však, že sú polícii za jej obozretnosť aj tak vďační. Polícia potom zase poznamenala, píše The Guardian, že oznamovateľ scénu nahlásil s dobrými úmyslami, jógu meditujúcim kaziť nechcel.

Šachový análny podvodník

Posledná položka našej inventúry priletela koncom decembra z Číny a na jej začiatku bolo pôsobivé, fenomenálne víťazstvo Yana Chenglonga na turnaji v čínskom šachu. Z porážky desiatok súperov sa však neradoval dlho. Predovšetkým preto, že sa radoval príliš divoko, opil sa a v hotelovej izbe vykonal veľkú potrebu – do vane.

image

Šachový análny podvodník.

Profimedia.cz/

O titul kvôli nemravnému správaniu prišiel. Okrem toho však na jeho hlavu spadlo aj obvinenie, že ho beztak získal podvádzaním. Pozorní diváci si totiž všimli, že pri hre vykonával pozoruhodné pohyby zadkom. Rytmicky podľa svedectva zvieral a zase uvoľňoval svoje polky, opisuje denník The Guardian.

Čínska šachová asociácia teraz musí tiež prešetriť, či s pomocou análnych guličiek opatrených bezdrôtovým vysielačom nevysielal vzduchom signály o situácii na šachovnici do počítača, ktorý mu spätne radil, ako v hre postupovať.

Portál iDnes patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. máj 2024 17:56