Bývalý partner Shopaholic Adel na ňu mal údajne podať trestné oznámenieInstagram.com/Shopaholicadel_official/
StoryEditor

Shopaholic Adel o bývalom tvrdila, že má AIDS, ten ešte počas vzťahu oplodnil inú ženu. Teraz na ňu podáva trestné oznámenie

Antiyoutuber28.04.2023., 12:00h

Blíži sa koniec Shopaholic Adel? Zdá sa, že sú pre ňu posledné týždne krušné a teraz by mohlo ísť do tuhého.

Lajkuj Brainee.sk na

Bývalý priateľ David Pražák na ňu vraj podal trestné oznámenie. Tá o ňom mala hovoriť, že má AIDS. O Pražákovi sa hovorí, ako sa v živote posunul. S novou priateľkou totiž vraj čaká dieťa. Zdá sa, že dieťa počali v dobe, keď bol ešte vo vzťahu s Adel, píše sa na portáli Antiyoutuber.cz

Urážky a ohováranie

Agresívne a urážlivé správanie Shopaholic Adel sa v poslednej dobe stupňuje. Jej prianie smrti a to, ako sa jej priateľ Kulas vyjadril k Hitlerovi, pobúrilo internet. Teraz na jenom streame mala hovoriť, že má jej bývalý priateľ David Pražák vraj AIDS.

Pražák sa údajne rozhodol, že to nenechá len tak a išiel na ňu vraj podať trestné oznámenie. Ten mal hovoriť, že s priateľkou čaká dieťa. Sú už údajne v desiatom týždni. 

image

Nadáva ostatným TikTokerom a je drzá k fanúšikom. Proti českej influencerke sa spolčil celý TikTok

Zdá sa, že sa Adel v poslednej dobe rozhádala s mnohými kamarátmi. Často to fungovalo tak, že s niekým nejakú dobu streamovala, začala na nich byť podľa mnohých nepríjemná a tým ich priateľstvo skončilo. Mnohí si myslia, že má pravdepodobne už len svojho partnera Kulasa. Na jednom streame povedala, že cez svoj telefón kontroluje jeho polohu. „Prvý chalan, čo mi dovolil pozerať na to, kde je,“ hovorí Adel.

Síce sa s Pražákom rozišli, aj napriek tomu o ňom často na sociálnych sieťach hovorí. Teraz na jednom streame hovorila, že má Pražák AIDS. „Ešte by som od neho niečo chytila. David má AIDS,“ uráža Adel Pražáka. Podľa sledujúcich mu Adel závidí, že sa bez nej má s niekým iným lepšie.

„Ona na neho neskutočne žiarli alebo mu skôr závidí, že sa má s niekým lepšie, než s ňou. Tá si už vôbec nevidí do úst a nejak sa začala zase naparovať a myslí si, že je nedotknuteľná,“ píše do komentára pod záznam zo streamu jedna používateľka. 

Trestné oznámenie a silný záchvat plaču Adel

Hoci Pražák doposiaľ nepristúpil k nejakej veľkej pomste, zdá sa, že ho to už nebaví a nenechá ohováranie len tak. Mal povedať, že na Adel podal trestné oznámenie. „Jediné, čo môžem povedať, je to teraz v riadení a že sa to rieši. Bol som normálne na policajnej stanici a dodal som im všetky dôkazy,“ povedal Pražák pre Antiyoutuber.cz.

Používatelia na sociálnych sieťach sú nadšení. „Jupí, konečne mám radosť a teraz aj dobrú náladu,“ píše do diskusie na Instagrame jedna používateľka. „Konečne sa dočkáme spravodlivosti,“ píše ďalší. 

Čo sa týka noviniek o Pražákovi, tak to nie je všetko. Na verejnosť sa dostala informácia, že s priateľkou čaká dieťa. „Chcem to nechať skôr v súkromí. Je to ale pravda s tým, že je v tehotenstve desiaty týždeň. Snažíme sa to zatiaľ ešte skryť,“ dopĺňa Pražák.

Ten bol ohľadne svojej novej partnerky vždy tajomný a nechcel prezradiť, o koho ide. Je potrebné dodať, že sa s Pražákom Adel rozišla pred ani nie dvoma mesiacmi a on teraz tvrdí, že svoju priateľku oplodnil teda ešte pravdepodobne v dobe, keď bol s Adel. 

Nedávno sa tiež stala dosť bizarná udalosť, pri ktorej TikToker Adam Kajumi vzal Kulasa na svojom aute na výlet. Adel to ale nezvládala a dostala na streame silný záchvat plaču. „Vidíte čo robíte? Vďaka Adam, si spokojný? Dúfam, že si spokojný,“ kričí na kameru uplakaná Adel.

Sledujúci si myslia, že sa nahnevala, pretože si Kulas užil pekný výlet s Kajumim, zatiaľ čo ona trčala doma. Celý výlet streamoval Kajumi na svojom TikToku. Kulasovi kúpil párok a previezol sa s ním v jeho nadupanom aute. Nakoniec ho odviezol až k nemu domov. 

Adel to berie ako podpásovku. Myslí si, že Kajumi jej partnera odviezol preto, aby ich od seba oddelil a rozhádal. „To, čo Adam Kajumi urobil, bola podpásovka. Bolo to od neho nepekné, že ho odviezol ďaleko odo mňa. Naschvál ho navádzal proti mne. Už sa s ním nebudem baviť,“ hovorí Adel na svojom TikToku. 

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. apríl 2024 10:29