Muž vyhral v lotérii viac ako miliardu dolárovBrainee x Canva
StoryEditor

Muž vyhral v lotérii viac ako miliardu dolárov. Teraz sa súdi so svojou expriateľkou za to, že to prezradila celej rodine

Miroslav Kamody23.11.2023., 11:00h

Aj keď by výhra stoviek miliónov dolárov bola pre mnohých splneným snom, je jedného muža v americkom štáte Maine sa stala nočnou morou, ktorá sa zmenila na realitu.

Lajkuj Brainee.sk na

Portál Unilad informuje, že jednému šťastlivcovi, ktorý sa rozhodol svoju identitu utajiť pred verejnosťou, sa podarilo v lotérii Mega Millions vyhrať šialenú sumu 1,35 miliardy dolárov. V nádeji, že túto vzrušujúcu správu udrží pred svetom v utajení, o tom informoval iba jediného človeka - matku jeho dcéry, s ktorou už nežije v jednej domácnosti.

Dohoda o mlčanlivosti

Podľa dostupných informácií mal dať žene prísne pokyny, aby výhru zatajila, a to dokonca aj pred svojou dcérou, minimálne do júna roku 2032, kedy mala ich dcéra dovŕšiť 18 rokov. Dokonca bol taký neústupný, že bývalú partnerku prinútil podpísať dohodu o mlčanlivosti.

image

Muž vyhral v lotérii tri milióny eur. Namiesto luxusného života investoval do veľkovýroby kryštalického metamfetamínu

Portál Daily Beast na základe získaných informácií zistil, že matka s dohodou súhlasila a podpísala ju. Na základe toho vieme aj to, že muž sa namiesto postupného vyplácania výhry rozhodol na jednorázovom vyplatení 723 564 144 dolárov (663 287 632 eur).

Bude platiť státisíce dolárov

Podľa informácii portálu Business Insider bolo v zmluve napísané, že ak sa žena zmieni o jeho výhre v lotérii, musí ho o tom informovať do 24 hodín. Dopadlo to však katastrofálne. Matka správu mala okamžite povedať celej jeho rodine, vrátane otca a nevlastnej mamy. 

image

Lotéria

Dreamstime

Postupne sa správa dostala až k mužovej sestre, ktorá o tom informovala aj samotného výhercu. Ten teraz od matky svojej dcéry žiada, aby uviedla meno každého, komu o jeho výhre povedala. A aby toho nebolo málo, požaduje minimálne 100-tisíc dolárov za každé jedno meno. Ženu, ktorá nevedela tajomstvo udržať za zubami, to tak vyjde poriadne draho.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
02. máj 2024 04:54