Steve Goodwin mal skutočne príznačné meno na výhru v lotériiTwitter/The National Lottery
StoryEditor

Vodič autobusu vyhral v lotérii rovný milión, keď čakal na kebab. Ďalší deň prišiel normálne do práce

Miroslav Kamody30.05.2023., 12:00h

Mal to byť úplne obyčajný deň. Vodič autobusu si urobil krátku prestávku, aby si kúpil bochník chleba a kebab. Jedna drobnosť mu však kompletne zmenila život

Lajkuj Brainee.sk na

Bol Veľkonočný pondelok a Steve Goodwin, vodič autobusu v meste Holsworthy, sa rozhodol, že počas prestávky si kúpi kebab a chlieb na domov. Počas čakania na obľúbené streetfoodové jedlo si odbehol do supermarketu, aby si dal skontrolovať svoj žreb.

Ako píše portál Independent, následne zistil, že sa mu v lotérii podarilo vyhrať rovný jeden milión libier (1,15 milióna eur). Goodwin prezradil, že po zistení plakal od šťastia celú cestu domov.

image

Muž vyhral v lotérii milión dolárov dvakrát za deň. Dôvodom boli problémy, ktoré mal doma so ženou

Spával s losom pod vankúšom

51-ročný muž, ktorý celý život žil len v podnájmoch, prezradil, že peniaze použije na kúpu svojho prvého domu bez hypotéky „Veľa si z cesty nepamätám, pretože som bol trochu emotívny. Nehanbím sa povedať, že som vyronil slzu,” opísal momenty po výhre.

Po zistení okamžite zavolal svojej priateľke Heidi, no tá mu spočiatku vôbec neverila. Počiatku Steve dokonca spával s losom pod vankúšom. Zároveň však zostal nohami pevne na zemi.

Skromnosť nadovšetko

Na ďalší deň normálne prišiel do práce, aby si odjazdil svoju tradičnú autobusovú linku z Launcestonu do Plymouthu. „Musel som sa smiať. Bol som tam ako vodič autobusu s množstvom cestujúcich na palube a nikto netušil, že som milionár.”

Ako dodal, svoju prácu miluje. „Je skvelé stretnúť toľko ľudí a vidiek pri jazde okolo je niekedy úchvatný. A keď sa ľudia dozvedeli, že som vyhral, tešili sa zo mňa a so mnou.”

image

Konečne padol vytúžený rekord. Slovák za euro pädesiat vyhral takmer tri milióny

V práci chce pokračovať on aj jeho priateľka, no jedným dychom dodáva, že by si chceli robiť viac výletov. „Obaja sme teraz bez dlhov, čo je neuveriteľné. Máme skvelé hniezdočko pre náš dôchodok. Život je celkom fajn,” dodal.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 15:29