PeniazeUnsplash/alexander Grey/
StoryEditor

Neuveriteľná zhoda náhod. Muž vyhral v lotérii takmer 520-tisíc dolárov, o necelý mesiac jeho mama ďalších 500-tisíc

Miroslav Kamody16.07.2023., 09:00h

Vyhrať vyše milióna dolárov v priebehu jedného mesiaca? Tomu sa hovorí poriadne šťastie!

Lajkuj Brainee.sk na

Keď sa spojí šťastie a zhoda náhod, život môže napísať aj príbeh, ktorému sa bude skutočne ťažko veriť. Ako však informuje portál UPI, Peggy Williamsová z amerického štátu Severná Karolína vyhrala v lotérii jackpot vo výške 500-tisíc dolárov (448-tisíc eur).

Žena z mesta Raleigh predstaviteľom lotérie v Severnej Karolíne prezradila, že si kúpila tiket Double Diamond Cashword v hodnote desať dolárov od Food Lion na Easy Street v Greenville. Keď zistila, že vyhrala pol milióna dolárov, bola podľa svojich slov šokovaná.

image

Konečne padol vytúžený rekord. Slovák za euro pädesiat vyhral takmer tri milióny

Vyše milióna za necelý mesiac

„Tomu je ťažké uveriť,” povedala. „Prešla som si to asi 10-krát, aby som sa uistila, že to mám správne.” Najlepšie na tom je, že centrálu lotérie navštívila len necelý mesiac po tom, ako jej syn Randy získal jackpot 518 774 dolárov (464 432 eur). Do centrály prišli spolu - ona oznámila výhru, on si už prišiel po peniaze.

„Mám pocit, že sme požehnaní,” povedal Randy Williams. Rodina uviedla, že pôvodne plánovala použiť Randyho výhru na opravu domu jeho mamy, ale teraz sa zamýšľajú rovno nad stavbou nového domu.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
02. máj 2024 10:11