Farár iluUnsplash/Thays Orrico
StoryEditor

Bizár z Česka: Farára našli s odrezaným údom. Záchranári ho nevedeli nájsť, po miestnosti ale pobehoval pes

Miroslav Kamody19.11.2023., 14:39h

Ľudia z dedinky na juhu Čiech zachraňovali kňaza, ktorý si zrejme odrezal penis. Zranený a zakrvavený duchovný ležal na fare, pomoc mu zavolala starostka.

Lajkuj Brainee.sk na

Farár v stredu nedorazil na plánované stretnutie a nikomu sa neozýval, tak starostka pre istotu zavolala na tiesňovú linku. Český portál Novinky informuje, že budova bola zamknutá a ako prví sa do nej dostali hasiči. Podľa viacerých zdrojov portálu mal mať farár odrezaný úd.

image

Poľskí kňazi si na fare užívali orgie, drogy a viagru. Pozvali si aj prostitúta, ktorý na divokom večierku omdlel

Podľa všetkého si mal zranenie spôsobiť sám. „Úd už v byte záchranári nenašli. Na mieste iba pobehoval pes,“ povedal pre Novinky jeden zo zdrojov. Nateraz nie je jasné, čo sa za dverami fary vlastne stalo. Farár je v nemocnici a nie je schopný komunikovať.

Cudzie zavinenie vylúčili

Policajti vylúčili, že by zranenie farárovi spôsobil niekto cudzí. „Nepreverujeme akékoľvek protiprávne konanie,“ zdôraznil hovorca juhočeských policajtov Jiří Matzner.

image

Farár ilu

Unsplash/Anna Hecker

Statrostka hovorí o špekuláciách, ktoré môžu ublížiť a dúfa, že sa všetko vyšetrí a farár sa v zdraví vráti. Polícia sa na miesto mala vrátiť ešte vo štvrtok, ďalšie informácie však nie sú známe.​

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. máj 2024 16:13