Al Pacino má syna, v 83-rokoch to dokázal so svojou 29-ročnou priateľkou.Twitter/local12, Instagram/nooralfallah/
StoryEditor

Vo vysokom veku sa im zachcelo plodiť potomkov. Títo herci sa dali na otcovstvo hlboko po 80-tke

Michal Čiernikbur16.06.2023., 11:30h

Al Pacino má syna. V 83-rokoch do toho skočil so svojou 29-ročnou priateľkou.

Lajkuj Brainee.sk na

Americký herec Alfred James Pacino Pacino je znova otcom. Vo svojich 83 rokoch sa spolu so svojou 29-ročnou priateľkou Noor Alfallah stali rodičmi chlapca, ktorému dali meno Roman, píše server CNN.

Držiteľ Oscara za úlohu vo filme Vôňa ženy má ďalšie tri deti. Dvadsaťdvaročné dvojčatá Antona a Oliviu a o jedenásť rokov staršiu dcéru Juliu Mariu.

Pacino a jeho priateľka, filmová producentka Noor Alfallah, tvoria pár od apríla 2022. Alfallah sa prvýkrát dostala na titulky novín v roku 2017, keď chodila so spevákom skupiny Rolling Stones Mickom Jaggerom. V tom čase mala 22 rokov, Jagger mal 74 rokov, pripomína portál Latestly.com.

Kritika od televíznej moderátorky

K rodičovstvu mužov v neskorom veku sa vyjadrila aj bývalá moderátorka Chelsea Handler. Na Instagrame zdieľala príspevok, v ktorom sa oprela do Al Pacina, ale aj ďalších otcov rokoch Roberta de Nira či Aleca Baldwina, uvdáza iDnes.cz.

Vo videu dokonca vyzvala na zakročenie proti "nadržaným starým mužom" na svete, uvádza FoxNews. „Zemou sa šíri nová epidémia a nie je to ďalší vírus,“ povedala Handler v klipe na Instagrame. „Je to horšie - sú to nadržaní starci, ktorí neprestávajú šíriť svoje semeno,“ vyhlásila a zdieľala koláž spomínaných mužov.

Pridal sa k prominentnej smotánke

Al Pacino sa svojim najnovším potomkom pridal do prominentnej skupiny slávnych otcov v rokoch. V nej je už spomínaný Robert De Niro, ktorý len pred mesiacom, vo svojich 79-rokoch, oznámil príchod ďalšieho potomka. V rozhovore pre ET Canada, ktorý sa týkal jeho najnovšieho filmu About My Father, len tak medzi rečou spomenul že je sedem násobným otcom.

Dcérku Gia Virginia Chen-De Niro má so svojou 45-ročnou priateľkou Tiffany Chen. Je inštruktorkou bojových umení a prvýkrát sa s hercom stretla pri natáčaní filmu The Intern v roku 2015. Romantické klebety sa o nich začali šíriť od roku 2021.

image

Biznis a miliardy dolárov. Hollywood ovláda zopár konkrétnych rodín, poznáš ich aj ty

Ďalším skvelým hercom, ktorý sa stal otcom po 70-ke je Richard Gere. V roku 2020 oznámil totiž narodenie svojho tretieho syna. Svojho najstaršieho, 23-ročného syna Homera má so svojou bývalou ženou, modelkou a herečkou Carey Lowell. Svojich ďalších dvoch potomkov má so 40-ročnou španielskou aktivistkou Alejandrou Silvou, s ktorou sa oženil v apríli 2018.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
28. apríl 2024 08:57