Trapasy celebrít v škole.Bang Showbiz, Condé Nast, Wireimage/Bang Showbiz, Wikipedia, Getty
StoryEditor

Bitky, hádzanie nožov či znásilňovanie stromu. Tieto celebrity v škole namiesto učenia robili samé problémy

iDnes.cz20.01.2023., 12:00h

Na prvý pohľad pôsobí väčšina celebrít ako neviniatka, ktoré by neublížili ani muche a nikdy nemali problémy. Ani im sa ale nevyhli.

Lajkuj Brainee.sk na

Keď boli dnes slávni herci alebo speváci ešte v školských laviciach, vymýšľali rôzne veci. V článku sa dočítaš, čo urobil napríklad fešák Gossling alebo Reeves, píše sa na portáli iDnes. 

Nevhodné správanie a nože

Speváčka Katy Perry prezradila, že ju v dvanástich rokoch vyhodili z katolíckej školy. Správala sa totiž nevhodne a hovorila neslušne. „Jednoducho som napodobňovala kopulačné (pohlavné spojenie, pozn. red) pohyby pri strome. Len tak zo srandy. Ale vedeniu školy to moc vtipné nepripadalo,“ uviedla herečka.

Herec Ryan Gossling v detstve miloval filmy Rambo. Veľmi ho zaujala práca Sylvestera Stalloneho, tak si do školy priniesol nože na krájanie steakov a ukazoval spolužiakom, ako sa s nimi hádže. „Bol to celkom veľký problém. Do školy sa nič také nesmelo nosiť a už vôbec nie s tým hádzať,“ opísal. 

Bitky a výskok z autobusu

Speváčka Adele sa v škole bila. Hádala sa so spolužiačkami pre platonickú lásku. Keď s urážaním jej miláčika nechceli prestať, vrhla sa na nich a začala bitka. 

Herec Robert Pattinson mal problémy pre časopisy pre dospelých. Často v obchode tieto časopisy kradol a potom ich predával kamarátom v škole, aby si niečo zarobil. Lenže ho pri tom chytil riaditeľ školy a problém bol na svete. 

Herečka Jennifer Lawrencová sa dostala do problémov, keď za jazdy vyskočila zo školského autobusu. „Myslela som si, že sme unesení. Autobus šoféroval niekto iný a ja som panikárila. Rodičia si potom vypočuli u riaditeľa celkom dlhú prednášku o tom, ako by som sa nemala správať,“ vysvetlila.

Spevák Jon Bon Jovi je známy ako veľký gentleman a oddaný manžel. Na škole bol ale celkom nezbedník. Z katolíckej školy ho vyhodili, pretože dal facku spolužiačke, ktorá ohovárala jeho obľúbenú kapelu Rolling Stones. 

Záľuba v bitkách a hyperaktivita

Herečka Cameron Diaz bola pekný kvietok. „Milovala som bitky. A najviac s chlapcami. Z nejakého dôvodu sa aj oni so mnou radi bili. Mala som celkom silu a porazila som ich,“ uviedla. V šestnástich rokoch so školou skončila a začala sa venovať modelingu. 

Herec Keanu Reeves mal problém so sebaovládaním. „Bol som hyperaktívne dieťa, ktoré so sebou neustále šklbalo. Mal som milión otázok a nedokázal som zavrieť ústa. To, pochopiteľne, veľa učiteľov hnevalo a stále som sa dostával do problémov,“ prezradil.

Podvádzanie, fajčenie a nelegálna kreditka

Herec Owen Wilson bol vyhodený zo školy pre podvádzanie pri teste. Deň predtým ukradol učiteľovi matematiky zošit s pripraveným testom a odkopíroval si ho, aby sa naučil všetky odpovede. K jeho smole sa na to ale prišlo. Rozčúlení rodičia ho potom za trest poslali na vojenskú školu. 

Speváčka Courtney Love nedokázala prestať s fajčením. Keď ju školník nachytal opakovane na toaletách, ako fajčí, nahlásil to riaditeľovi. Ten s ňou nemal zľutovanie a vylúčil ju. 

Herečka Salma Hayek rada vymýšľala vtipy. Často si vystrelila zo spolužiakov aj učiteľov. „Strašne ma to bavilo. Ten moment prekvapenia bol zo všetkého najlepší. Keď som ale všetkým nastavila budík na dobu vyučovania a všetko začalo zvoniť, riaditeľovi pretiekol pohár trpezlivosti a z katolíckej školy ma vylúčil,“ zaspomínala na školské roky. 

Herec Charlie Sheen najskôr skončil na polícii a potom bol vylúčený zo strednej školy. Zaobstaral si totiž nelegálne kreditnú kartu, za ktorú si kupoval veci pre radosť. 

Herečka Reese Witherspoonová bola už ako malé dievča vynaliezavá. Nakupovala barety, na ktoré maľovala vlastné obrázky, a tie potom v triede predávala dievčatám z celej školy. Predaj vecí bol ale na škole zakázaný a mala z toho veľký problém. 

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/zabava, menuAlias = zabava, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 01:00